Uitslag16-21

Na een niet geweldige voorbereiding begon afgelopen zaterdag de competitie voor onze dames 2.
De verwachtingen waren niet al te hoog omdat het een pittige competitie kan worden. Maar soms komen er wondere krachten naar boven en dan krijg je vleugels.
Onder aanvoering van 2 zeer sterke doelverdedigsters (Alijn en Maaike) werd een knappe prestatie neergezet. Vergeet daarbij ook niet de belangrijke bijdrage van Roos en Lara A1).
De eerste helft ging gelijk op tot 7-7, daarna nam Wesepe een voorsprong, bij rust 13-10.
De tweede helft startte Wesepe nog goed door als eerste te scoren en liep uit naar 15-12.
De meiden toonden karakter en kwamen dichterbij, zelfs gelijk 15-15.
Bij Wesepe knakte wat en onze meiden liepen uit naar een welverdiende overwinning 16-21. Verrassend maar erg knap.
De doelpunten kwamen van Vera 5x, Cilia, Lara en Zoe 3x, Noa, Jill en Danique 2x en Patricia 1x.
A.s. zondag onze eerste thuiswedstrijd tegen CVO uit Vaassen. We hopen dat we deze lijn door kunnen zetten, echter wel met publiek die ons steunen.