Eindelijk mocht het weer!

WedstrijdDSC Diepenveen E1 - Voorwaarts E1
Datum25 september 2021
Uitslag1-10

Het was eindelijk zover, de nieuwe teams waren bekend en we hebben een oefenwedstrijd in de zaal. Na een jaar geen wedstrijden in de zaal hebben te gespeeld hadden de meiden er enorm veel zin in. De wekker moest wel weer gezet worden, maar dat maakte deze keer niet uit.

De meiden regelden zelf de warming-up. Deze hadden we ook veel op de trainingen gedaan waardoor ze deze nu zelf konden uitvoeren. Naar de warming-up ging het dan echt gebeuren. We begroetten iedereen die aanwezig was en Fenna mocht de scheidsrechter een doosje chocola overhandigen. Het is immers de week van de scheidsrechter 

De meiden begonnen fanatiek aan de wedstrijd. Ze spraken duidelijk af wie er bij de cirkel ging verdedigen en wie ervoor ging storen. Er werden veel ballen onderschept waardoor we snelle aanvallen konden spelen. Merle wist hier in het begin van de wedstrijd 3x van te profiteren.
Diepenveen probeerde wel de aanval op te zoeken maar ze kwamen niet langs de verdediging. En als ze er wel langs kwamen dan hadden we Emma op de goal staan die de ballen tegen hield.
Er werden nog een mooie aanvallen gespeeld waarbij Fem en Lise een doelpunt maakten. We gingen de rust ook in met een ruime voorsprong van 0-5.

In de rust kregen de meiden ook complimenten van de coaches. Ze werkten goed samen, overlegden in het veld goed met elkaar en iedereen werd betrokken bij een aanval. De tweede helft werd de keeper gewisseld en ging Eva keepen. Voorwaarts bleef goed samen handballen waardoor er nog doelpunten van Isa en Femke werden gemaakt. Diepenveen kwam nog een keer goed door onze verdediging heen waarbij zij ook een mooi doelpunt maakten. Helaas werden er ook veel goals van ons afgekeurd omdat er voetfout was in de cirkel. We weten dus waar we komende week op gaan trainen. Bij de stand van 1-10 floot de scheidsrechter af.

Dit was een mooie oefening voor volgende week als de competitie gaat beginnen. We spelen aankomende zaterdag thuis in de Jachtlust om 10.50 uur tegen Kwiek, dus kom ze gerust aanmoedigen.