WedstrijdFortissimo - Voorwaarts Dames 1
Datum2 april 2023
Uitslag31-24

Zondag 2 april
Wedstrijddag! We vertrokken dit keer met auto’s naar Cothen i.v.m een defecte happy bus. Met het heerlijke zonnetje op ons gezicht zaten wij in een goede mood om de wedstrijd te spelen. Fortissimo die op plek 2 staat in de competitie en Voorwaarts die op plek 9 staat. Wij verwachtten dat dit een zware wedstrijd ging worden. Maar begonnen met frisse moed. En dat pakte goed uit. Door een stabiele dekking die goed samenwerkt en Maaike in ons doel werken we hard. In de aanval spelen we een simpel spel en spelen we de aanvallen af. Dit zorgt na 10 minuten voor een 5-7 voorsprong. Fortissimo speelster nummer 42 was flink op schot. Zij zorgde voor veel doelpunten. Verder bleef Voorwaarts hard werken en snel spel spelen. Na 25 minuten was er een gelijke stand van 12-12. De laatste 5 minuten van de eerste helft waren zwaar. Onze ballen gingen er niet in en Fortissimo bleef snelle tegen aanvallen spelen. De rust stand is 15-13.
Voorwaarts mag niet klagen, we spelen sterk en worden zeker niet overlopen.
De tweede helft beginnen we in de aanval. Na 5 minuten maakt Lisa de stand 18-15 met een snelle midden uit. Nog steeds lopen we gelijk op en staan we sterk te verdedigen. Na 10 minuten is de stand 21-19. Het laatste kwartier staat Marloes te keepen en kunnen onze mede speelsters ook minuten maken. Als team zijn wij super blij dat de meiden elke keer met ons mee willen doen! We hebben samen gevochten tot het eind en de eindstand is dan ook 31-24.