Havas dames 1 – Voorwaarts dames 1

WedstrijdHavas dames 1 - Voorwaarts Dames 1
Datum20 maart 2022
Uitslag30-25

De eerste wedstrijd tegen Havas stond vandaag op het programma. Met de bus gingen we richting Almere voor de uitwedstrijd met hars. De eerste helft was het wisselend, en het openingsschot was voor Havas met een snelle counter van chantal op de cirkel. Een paar mooie reddingen van Suzanne die snel werden opgepakt en via een break een doelpunt opleverden. Lisa, Alineke en Aniek waren de eerste 20 minuten op schot en zetten de stand op 9-12 in ons voordeel. helaas moesten we wennen aan de speelstijl van Havas. De rust gingen we in met 14-16.

De tweede helft ging Havas er vol in en zakte het bij ons een beetje weg. We hadden moeite met het dichthouden van het spel en de hars werkte niet mee bij de snelle aanvallen. Al met al niet onze beste wedstrijd. Na 20 minuten in de tweede helft stond het 23-21 in het voordeel van Havas. We hadden de pech twee keer 2 minuten te krijgen in de laatste tien minuten waarbij de eerste voor Lisa een bijzondere was. Havas maakte hier zeker gebruik van en wist uit te lopen naar een verschil van vijf en daar eindigden we ook mee. De eindstand was 30-25 in het voordeel van Havas.
Volgende week woensdag, 30 maart, hebben we de inhaalwedstrijd tegen Havas thuis. Dan gaan we voor revanche en kunnen we alle steun gebruiken! We spelen om 20.30 uur in de Jachtlust Twello dus kom kijken en aanmoedigen.