Helaas geen punten

WedstrijdVoorwaarts Dames 2 - CVO
Datum10 oktober 2021
Uitslag20-24

Zondagmiddag dan de eerste thuiswedstrijd van dames 2 in de Jachtlust met als tegenstander CVO uit Vaassen.
De eerste helft ging de strijd redelijk gelijk op, wij eerst voor, daarna CVO, uiteindelijk was de ruststand 10-10. Zeker niet slecht voor onze meiden, die gesteund werden in het meespelen van Aniek en Chantal. De tweede helft ging nog gelijk tot 16-16, daarna werd CVO sterker, echter niet alleen in het spel maar ook in overtredingen maken die het daglicht niet kunnen verdragen. Jammer was dat de scheids de lichte overtredingen bestrafte en de zware wegwuifde. Zelfs een strafworp gestopt door Alijn werd als doelpunt geteld.
Wat we ons nog wel zelf moeten aanrekenen dat we op sommige momenten te slordig waren en teveel kansen werden gemist. De doelpunten kwamen van Aniek 6x, Vera 5x, Noa en Zoe 3x, Jill 2x en Chantal 1x. Daarmee de eindstand 20-24 in het voordeel van CVO.

Komende zaterdag spelen we de lastige uitwedstrijd in Gendt tegen Angeren.