Laatste wedstrijd

WedstrijdVoorwaarts Dames 2 - Angeren
Datum16 mei 2022
Uitslag15-23

De laatste wedstrijd van deze competitie speelden we zondag thuis tegen Angeren.
Helaas waren we niet compleet, maar gelukkig wilden Lisa en Tamar meespelen zodat we uiteindelijk met 3 wissels konden spelen.

De meiden toonden veel inzet, waardoor we in de eerste helft gelijk opgingen. Bij rust stond het 11-11.

De tweede helft ging wederom gelijk op, tot een stand van 14-14. Helaas misten we toen twee 7-meters, waardoor we niet op voorsprong wisten te komen. Angeren kon de kansen beter benutten en liep uit in de score. We verloren de wedstrijd met een eindstand van 15-23.

Ondanks de nederlaag overheerste het gevoel van een goede wedstrijd.

Het was een lastig seizoen, waarbij we vaak speelsters uit andere teams hebben moeten lenen. Dat maakte het niet altijd even gemakkelijk. Maar ik denk dat we er met deze groep alles aan gedaan hebben om te kunnen blijven handballen!

Ik neem na deze wedstrijd afscheid van Voorwaarts en ga met handbalpensioen. Ik wens een ieder het beste.