WedstrijdVoorwaarts Dames 2 - Wesepe
Datum10 mei 2022
Uitslag22-23

Afgelopen zondag kwam Wesepe op bezoek in de sporthal aan de Zuiderlaan.
De eerste wedstrijd in de kompetitie was uit in Olst en daar pakten we de overwinning.
Ook nu waren de meiden gemotiveerd om weer een overwinning te behalen. Echter het bleek al snel dat Wesepe dezelfde gedachte had. Zodoende werd het een wedstrijd die op en neer golfde. Wesepe kwam steeds op voorsprong, 2-5 en 4-7. Echter VW kwam steeds terug. Het spel ging gelijk op en de teams waren aardig aan elkaar gewaagd. Bij rust was er een minimale voorsprong voor Wesepe, 12-13. Nog niets aan de hand.
De tweede helft hetzelfde beeld, over en weer werd er gescoord. Toch waren er arbitrale beslissingen die in het nadeel van VW uitvielen en uiteindelijk beslissend waren. Zeker was ook dat wij op sommige momenten te slordig waren in de afronding. Uiteindelijk was de mening dat we meer hadden verdiend maar doelpunten beslissen nu eenmaal de wedstrijd.
De doelpunten: Merle, Zoe 5x, Vera, Danique 3x, Anouk, Lisa 2x, Jill en Cilia 1x.