Wedstrijdverslag

RSC DS1 – Voorwaarts DS1

WedstrijdRSC - Voorwaarts Dames 1
Datum28 januari 2024
Uitslag24-22

Dit weekend speelden we een wedstrijd tegen RSC uit Weerselo. Door zieken en geblesseerden moesten we aan deze wedstrijd beginnen met maar 9 speelsters, dus 2 wissels. Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam van Nikki. Helaas lukte het daarna RSC om drie keer achter elkaar te scoren. Via een passeerbeweging van Romy en een schot vanuit de hoek van Patricia, kwamen we weer op een gelijke stand. Daarna lieten we RSC weer met een aantal punten uitlopen, maar gelukkig konden we via een aantal doelpunten van Lara en Nikki toch een beetje bijblijven. Het laatste doelpunt van de eerste helft kwam van Romy, wat de ruststand op 15-12 in het voordeel van RSC zette.

Aan het begin van de tweede helft moesten wij weer even in de wedstrijd komen. RSC wist een voorsprong van zes doelpunten op te bouwen. Na tien minuten kwam bij ons de scherpte en wisten we door doelpunten van Romy, Lara en Lieke de stand op 20-17 te zetten. Door een goede dekking vanaf onze kant en goede reddingen van Maaike lukte het RSC een tijdje niet meer om te scoren. Via een afstandsschot van Lisa en een doelpunt van Romy vanaf de cirkel, werd het verschil één doelpunt in het voordeel van RSC. Helaas wist RSC de voorsprong te behouden en nog met één doelpunt uit te breiden. De eindstand was 24-22.

Volgende week spelen we op zaterdagavond om 19:30 een thuiswedstrijd tegen Pacelli uit Zieuwent. Wij kunnen de aanmoediging dan goed gebruiken, dus we zien jullie dan graag in sporthal de Jachtlust!

Doelpunten: Lara Baltes 5, Lieke Havekes 2, Lisa Zwienenbarg 1, Nikki Teunissen 6, Patricia Brincker 2, Romy ten Cate 6

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan