T.V.O. DS1 – VOORWAARTS DS1

WedstrijdT.V.O. Dames 1 - Voorwaarts Dames 1
Datum26 februari 2024
Uitslag25-31

Na twee weken niet in actie te zijn geweest vanwege carnaval en voorjaarsvakantie, mochten we afgelopen zaterdag eindelijk weer een wedstrijd spelen. Meteen een belangrijke wedstrijd voor de punten.

Helaas begonnen we met een achterstand, met pas vier minuten gespeeld wist T.V.O. al vier keer het doel te vinden. Ondanks dat T.V.O. laatste in het klassement stond, lieten ze zich niet kennen. Door een mooie break van Patrica, goed keeperswerk van Maaike en flink wat penalty’s konden we de achterstand een beetje inhalen. Onze dekking stond beter, waardoor we vertrouwen kregen en tergelijkertijd beter gingen spelen in de aanval. Zo wist Benthe met drie breaks op rij de eerste helft af te sluiten met een ruststand van 12-13 in het voordeel van ons.

Hoe de eerste helft begon, zo begon ook de tweede helft. Met een paar snelle tegenaanvallen van T.V.O., kwamen ze toch weer 15-14 voor te staan. Gelukkig herpakten we onszelf snel. Zo wisten onder andere Nikki en Lieke met een snelle tegenaanval de bal in de kruising te gooien. Vervolgens kwamen Romy en Lara nog keer vrij voor doel. Na twee mooie breaks van Esmée en een aantal doelpunten vanuit T.V.O., eindigden we de wedstrijd met een eindstand van 25-30

Met een goede tweede helft hebben we de wedstrijd naar ons toe getrokken en hebben wij de twee punten mee naar Twello genomen! Volgende week spelen we op zaterdagavond om 19:30 een thuiswedstrijd tegen Hacol ‘90/Combinatie ’64. Wij kunnen de aanmoediging dan goed gebruken, dus we zien jullie dan graag in sporthal de Jachtlust!

Doelpunten: Bo 1, Esmée 3, Lara 1, Lieke 2, Lisa 2, Nikki 11, Patricia 1, Romy 4, Benthe 6.