Thuiswedstrijd tegen Schalkhaar

WedstrijdVoorwaarts E1 - Schalkhaar
Datum6 november 2021
Uitslag17-24

Vandaag stond er weer een nieuwe thuiswedstrijd op het programma. Schalkhaar E1 kwam op bezoek naar het mooie Twello. Ons team was helaas niet compleet vandaag, maar daardoor waren de meiden nog fanatieker om deze wedstrijd te gaan winnen.

Vol goede moed gingen de meiden uit de startblokken. Eva begon op de goal en kreeg gelijk genoeg te doen. Binnen 2 minuten stonden we al 3-0 achter. We moesten er nog even inkomen, maar dit ging steeds beter. Het ging nu gelijk op  waarbij om en om werd gescoord. Voor Voorwaarts wisten Fem, Femke en Merle het doel te vinden waardoor de stand 7-10 was. Er komt daarna een klein dipje waardoor Schalkhaar verder kon uitlopen en tot een ruststand van 9-14.

In de 2e helft ging Femke keepen. We begonnen goed aan de 2e helft waarbij we gelijk een goede aanval hadden en de vrij gespeelde Sarah kon hieruit een doelpunt maken. De meiden waren ook wel wat feller en waren minder bang om op de tegenstander af te stappen. De 2e helft ging gelijk op. De keepsters van beide teams hielden wat mooie schoten uit de goal, maar er werden gelukkig ook wat doelpunten gemaakt door Isa en Eva. De meiden waren goed aan het vrij lopen en aanspeelbaar waardoor ze meer kansen kregen. Fenna had een mooie actie waarbij ze een kans kreeg om te scoren, maar helaas werd deze mooie actie niet beloond met een doelpunt. Merle onderschepte een paar keer goed de bal waardoor ze op snelheid alleen op de keeper af kon en een doelpunt kon maken. Het was mooie wedstrijd met veel strijd en passie van de meiden die hopelijk een volgende keer zorgt voor een overwining.

Volgende week spelen we tegen Achilles E1 in Apeldoorn om 12.10 uur. We hopen hier weer een leuke pot handbal tegen te spelen.