Vechtlust net niet beloond

WedstrijdVoorwaarts Dames 2 - Haarle
Datum14 november 2021
Uitslag19-20

Het belang van deze wedstrijd was erg groot. Haarle stond 1 punt onder VW, dus een groot belang. Echter de eerste 10-15 minuten was dat niet te merken bij VW. Haarle nam snel een voorsprong 0-6, 4-10. Daarna werd het spel van VW wat beter en kwamen we terug in de wedstrijd. Bij rust was er nog een achterstand, 6-10, maar in de tweede helft kwamen we met een goed gesloten dekking langzaam weer terug in de wedstrijd.
Tot 19-19 had Haarle telkens een of twee doelpunten voorsprong. Het werd gelijk, 19-19. Een laatste inspanning leverde echter de niet verdiende goal op voor Haarle.
Toch heeft de wedstrijd een aantal positieve punten opgeleverd nl. we kunnen knokken voor de punten en de wil is er.
Komende zaterdag spelen we in Duiven, tegenstander is HCL/Loo.
De doelpunten kwamen van Silke 5x, Zoe, Vera 4x, Jill Kl, Patricia 3x. We waren blij met het meespelen van Silke en Jill en Lara (A1), desondanks een compliment aan het hele team.