Voorlopige laaste wedstrijd met publiek

WedstrijdAchilles E1 - Voorwaarts E1
Datum13 november 2021
Uitslag15-11

Na gisteravond de nieuwe coronamaatregelen te hebben gehoord kwamen er vandaag nog even wat extra ouders kijken bij de wedstrijd. We hadden een uitwedstrijd op korte afstand waardoor dit ook makkelijk kon. We speelden namelijk tegen Achilles uit Apeldoorn.
We hadden kort voor de start van de wedstrijd afgesproken om fel aan de wedstrijd te beginnen. Hier zit vaak onze valkuil waardoor we snel achter komen. Fem mocht de eerste helft keepen. We kwamen helaas toch gauw op 3-0 achter, maar gelukkig gingen wij daarna ook beter handballen. Femke en Isa wisten via een mooie aanval zich goed vrij te spelen en te scoren.
Verdedigend werd er door Sarah goed gestoord waardoor we de bal konden veroveren. Achilles had een paar goede schutters die hard konden schieten. Fem hield hiervan een paar mooi tegen.
We gingen met een tussenstand van 9-5 de rust in.

In de rust hebben we even gehad over wat er allemaal al goed gaat maar dat we verdedigend best wel iets feller mogen zijn. We gingen met goede moed aan de 2e helft beginnen. Lise mocht nu keepen. We begonnen erg goed en via een goal van Eva en Merle en kwamen we terug naar 9-7. De hoop op onze eerste overwinning kwam weer wat dichterbij. Verdedigend ging het ook steeds beter, er werd wat feller verdedigend waardoor het schot van Achilles op de goal werd afgeremd. Lise had een aantal mooie reddingen waardoor de wedstrijd spannend bleef. Eva was goed op dreef en wist nog een paar mooie doelpunten te maken, soms met wat geluk van de keeper. Helaas bleef het verschil van 4 doelpunten, maar op basis van alleen de 2e helft hebben we toch gelijk gespeeld.

Dit was helaas net geen overwinning. Volgende week proberen we tegen SDOL onze eerste overwinning te behalen. Helaas zal dit zonder publiek zijn, maar ondanks dat gaan we voor een mooie wedstrijd.