Wedstrijdverslag

Voorwaarts DS1 – Lettele DS1

WedstrijdVoorwaarts Dames 1 - Lettele DS1
Datum24 maart 2024
Uitslag20-23

Deze zaterdag speelden wij weer een thuiswedstrijd. Dit keer tegen Lettele DS1. Vanaf het begin van de wedstrijd ging het zeer gelijk op. Romy wist na mooie passeeracties het net te vinden en Chantal werd vrijgespeeld op de cirkel. In de eerste helft kregen wij veel penalty’s, deze werden verzilverd door Nikki en Romy. Helaas bleef Lettele ook doorgaan met scoren, met name vanaf de hoeken en de cirkel. Aan het einde van de eerste helft scoorde Lisa nog een mooi afstandsschot en Patricia scoorde vanuit de break. De ruststand was 13-14.

De tweede helft ging net als de eerste erg gelijk op. Lettele stond in een vrij offensieve verdediging, hiermee hadden wij af en toe wat moeite. Toch bleven wij scoren, met name vanuit penalty’s en vanuit de hoeken. Aan het einde van de wedstrijd werd het verschil in doelpunten groter, in het voordeel van Lettele. Helaas hebben we de wedstrijd niet weten te winnen. De eindstand was 20-23.

Volgende week spelen wij in verband met Pasen geen wedstrijd. De week daarna komen we weer in actie. We spelen op zondag 7 april tegen koploper OBW, zij kunnen in die wedstrijd kampioen worden. Wij kunnen de support dus goed gebruiken. Die wedstrijd begint om 12:35 in Zevenaar. We zien jullie daar graag!

Doelpunten: Bo Linthorst 1, Chantal Deijk 1, Esmée Poll 2, Lieke Havekes 1, Lisa Zwienenbarg 1, Nikki Teunissen 8, Patricia Brincker 2, Romy ten Cate 4

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan