Voorwaarts DS1 – T.V.O DS1

WedstrijdVoorwaarts Dames 1 - T.V.O. DS1
Datum5 november 2023
Uitslag24-18

Na de vorige twee wedstrijden verloren te hebben moesten we aan de bak. T.V.O. zou een tegenstander zijn waarvan we konden winnen, we gingen dus met volle moed de wedstrijd in.

Binnen 20 seconden scoorde Lisa de 1-0 en al snel daarna volgde Patricia met de 2-0. T.V.O. was echter niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. Ze vochten terug en al snel stonden ze met 2-5 voor. De wedstrijd ontwikkelde zich tot een spannende wedstrijd. Met een vlieger op Patricia zorgde ze ervoor dat de stand op 5-5 kwam te staan. Ook wist Romy zich een aantal keren langs de verdediging te passeren en wist onze debutant Benthe met een break haar eerste doelpunt bij dames 1 te maken. Het bleef spannend tegen elkaar opgaan. T.V.O. bleef scoren, maar door onze penaltynemer Nikki wisten we de stand weer gelijk te maken. Uiteindelijk werd Merle mooi vrijgespeeld en gingen we de rust in met 11-11.

De tweede helft startten wij beter. Onze dekking stond sterk en Brigitte stond goed te keepen, hierdoor kreeg T.V.O. moeite met scoren. Nikki en Benthe wisten de stand al snel naar 14-11 te brengen. Af en toe kwam T.V.O. door onze dekking heen, maar toch wisten wij de overhand in de wedstrijd te nemen. Door een mooie schijnbeweging maakte Romy een doelpunt vanaf de rechter opbouw. Met ongeveer 6 doelpunten verschil bleven we gedurende de tweede helft voorstaan. Uiteindelijk wisten Bo en Lieke door mooi samenspel van het team een doelpunt te maken. Door twee penalty’s voor T.V.O., werd de wedstrijd uiteindelijk afgesloten met eindstand van 24-18.

De twee punten zijn weer binnen! We hebben mooie aanvallen en compacte samenwerking in de dekking laten zien. Aankomende zondag 12 november spelen we om 12:45 tegen Hacol’90/Combinatie’64 in Losser! Wij zien jullie dan allemaal graag om ons weer aan de twee puntjes te helpen!

Doelpunten: Bo 1, Esmee 1, Lieke 1, Lisa 1, Merle 1, Tessa 1, Patricia 2, Benthe 4, Nikki 6, Romy 6