Coronaprotocol

S.V. Voorwaarts volgt de landelijke richtlijnen/maatregelen die zijn vastgesteld door de overheid/RIVM in verband met COVID-19.

Inmiddels zijn we het seizoen 2021-2022 voortvarend gestart. Ondanks dat het kabinet de 1,5 meter regel heeft losgelaten, hebben we nog steeds te maken met het coronavirus en het feit dat we elkaar kunnen besmetten. Hieronder hebben we de belangrijkste zaken op een rijtje gezet die gelden vanaf 25 september 2021.

Basisregels

We roepen iedereen om alle RIVM richtlijnen in acht te nemen en zich te houden aan de basisregels:

Publiek

Voor het toelaten van publiek gelden er geen beperkingen meer. Zowel binnen als buiten geldt er geen maximaal aantal toeschouwers. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die wel/niet gevaccineerd zijn.

Sportkantines

Voor sportkantines gelden de regels zoals die voor de horeca gelden, dus ook hier vervalt de 1,5 meter. Echter heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig om binnen te komen. Vanaf zaterdag 25 september zijn wij verplicht om een coronacheck uit te voeren bij het betreden van de kantine op ons sportcomplex aan de Laene. Dit geldt voor iedereen die 13 jaar of ouder is. Er zijn een paar uitzonderingen op deze regel. Zie hieronder.

Wel een coronacheck:

Geen coronacheck:

Kleedkamers

Kleedkamers en douches mogen worden gebruikt. Uiteraard wel met inachtneming van de basisregels.

Autoreizen

Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

Bijeenkomsten

Op dit moment organiseren we geen evenementen. Wil je binnen je afdeling een groepsactiviteit organiseren, stem dan af met het bestuur van je afdeling om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Protocol verantwoord sporten

Alle relevante informatie vind je in het sportprotocol. Dit protocol geeft verenigingen, sporters, trainers/coaches, vrijwilligers, ouders/verzorgers en gemeenten richting hoe te handelen, uitgaande van de huidige maatregelen. Dit document wordt regelmatig aangepast dus lees het door! https://nocnsf.nl/sportprotocol

Protocollen afdelingen

Via de onderstaande links vind je de meest actuele coronaprotocollen en nadere uitwerking hiervan op de pagina van je afdeling.

Contact

Zijn er vragen, dan zijn wij per mail bereikbaar op info@voorwaartstwello.nl.

>PROTOCOL versie d.d. 24 september 2021 / Bestuur S.V. Voorwaarts

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan