Familievoetbaltoernooi

Het familievoetbal toernooi vindt ieder jaar op Eerste Pinksterdag plaats op de Voorwaarts-velden aan de Laene. Een sportieve maar bovenal gezellige dag voor het hele gezin. Dit jaar op zondag 28 mei 2023.

Familietoernooi

Het toernooi wordt gespeeld op een half veld met 7 x 7 spelers. Het team dient uit minimaal 3 Voorwaarts-leden te bestaan en de spelers zijn minimaal 17 jaar oud. We hebben de volgende poules:

Jeugdtoernooi

Ook de jeugd kan deelnemen in vier leeftijdsklassen. De jongens en meiden van 14-16 jaar komen uit op een half veld en spelen 6 x 6 (te weten: 5 + 1 keeper). In de overige poules spelen de jeugdteams 4 x 4 op een kwart veld.

Vermaak voor jong en oud

Dit unieke evenement is zoals eerder gezegd een leuke dag voor jong én oud. Al jaren komen teams met hun aanhang tijdens het toernooi naar de Laene. De velden zijn vol, er staan supporters aan te moedigen langs de lijn en vele bekenden praten bij onder het genot van een drankje. Ook de jongste familieleden hoeven zich niet te vervelen. Nadat de finales zijn gespeeld, sluiten we af met een gezellige barbecue en een DJ maakt het feest compleet.

Inschrijven

Inschrijven kan via onze Familie Voetbal App die via de App Store of Google Play store gedownload kan worden. In deze app vind je alle informatie over het toernooi, de activiteiten en gedurende de dag ook het speelschema, uitslagen en standen. Ook de betaling loopt via iDeal via deze app.

Op zaterdag 20 mei sluiten we de inschrijving of wanneer er een poule vol zit. Klik op onderstaande buttons, download de app en schrijf je nu in!

Organisatie

Graag zien we jullie op Eerste Pinksterdag aan de Laene. Wij doen onze uiterste best om iedereen een goed georganiseerde en gezellige dag te bezorgen! Mochten er vragen/of opmerkingen zijn, mail ons dan via familievoetbal@voorwaartstwello.nl

 

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan