Familievoetbaltoernooi

Het familievoetbal toernooi vindt ieder jaar op Eerste Pinksterdag plaats op het Voorwaarts-complex aan de Laene. Een sportieve maar bovenal gezellige dag voor het hele gezin. Dit jaar op zondag 19 mei 2024.

Poules volwassenen

Het toernooi wordt gespeeld op een half veld met 7 x 7 spelers. Het team dient uit minimaal 3 Voorwaarts-leden te bestaan en de spelers zijn minimaal 17 jaar oud. We hebben de volgende poules:

Wij zouden het geweldig vinden om dit jaar een dames en een walking football poule vol te krijgen. Dus stuur deze informatie door naar je vrienden en bekenden en stimuleer hen om mee te doen.

Jeugdtoernooi

Ook de jeugd kan deelnemen in vier leeftijdsklassen. De jongens en meiden van 14-16 jaar komen uit op een half veld en spelen 6 x 6 (te weten: 5 + 1 keeper). In de overige poules spelen de jeugdteams 4 x 4 op een kwart veld.

Vermaak voor jong en oud

Dit unieke evenement is zoals eerder gezegd een leuke dag voor jong én oud. Al jaren komen teams met hun aanhang tijdens het toernooi naar de Laene. De velden zijn vol, er staan supporters aan te moedigen langs de lijn en vele bekenden praten bij onder het genot van een drankje. Ook de jongste familieleden hoeven zich niet te vervelen. Nadat de finales zijn gespeeld, sluiten we af met een gezellige barbecue en een DJ maakt het feest compleet.

Inschrijven via de app

Klik op één van onderstaande buttons, download de app en schrijf je nu in voor het toernooi! Ook vragen we je hierbij aan te geven of jouw team wel/niet deelneemt aan de BBQ. De betaling verloopt via iDeal (ook via de app). Deelname aan het jeugdtoernooi is gratis.

Verder vind je in deze app alle informatie over het toernooi, de activiteiten en gedurende de dag het speelschema, uitslagen en standen. TIP: zet je notificaties aan zodat je voor en tijdens het toernooi op de hoogte blijft van de laatste informatie.

Op vrijdag 10 mei 2024 sluiten we de inschrijving of wanneer er een poule vol zit.

Organisatie

Graag zien we jullie op Eerste Pinksterdag aan de Laene. Wij doen onze uiterste best om iedereen een goed georganiseerde en gezellige dag te bezorgen! Mochten er vragen/of opmerkingen zijn, mail ons dan via familievoetbal@voorwaartstwello.nl.

Met vriendelijke groet,
De Familievoetbal Commissie.

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan