Familievoetbaltoernooi

Op zondag 5 juni 2022 vindt het jaarlijkse familievoetbaltoernooi op de Voorwaarts-velden aan de Laene plaats. Dit belooft net als ieder jaar weer een sportief maar bovenal gezellige dag te worden voor het hele gezin.

Familietoernooi

Het toernooi wordt gespeeld op een half veld met 7 x 7 spelers. Het team dient uit minimaal 3 Voorwaarts-leden te bestaan en de spelers zijn minimaal 17 jaar oud. We hebben de volgende poules:

Schrijf je team voor zondag 22 mei 2022 in via onderstaande oranje knop. We verzoeken je daarna het inschrijfgeld van 30 euro over te maken op NL39 RABO 0111 0020 79 t.n.v. Voorwaarts o.v.v. je teamnaam. Nadat het inschrijfgeld is bijgeschreven, bevestigen wij de aanmelding definitief. In de week voorafgaand aan het toernooi ontvangt de aanvoerder een bericht met praktische informatie voor op de dag zelf, waaronder het speelschema.

Schrijf je hier in vanaf 17 jaar

 

Jeugdtoernooi

Ook de jeugd kan deelnemen in vier leeftijdsklassen. De jongens en meiden van 14-16 jaar komen uit op een half veld en spelen 6 x 6 (te weten: 5 + 1 keeper). In de overige poules spelen de jeugdteams 4 x 4 op een kwart veld.

Schrijf je jeugdteam voor zondag 22 mei 2022 in via onderstaande oranje knop. De deelname is gratis. In de week voorafgaand aan het toernooi ontvangt de contactpersoon van het team een bericht met praktische informatie voor op de dag zelf, waaronder het speelschema.

Schrijf je hier in voor het jeugdtoernooi

 

Vermaak voor jong en oud

Dit unieke evenement is zoals eerder gezegd een leuke dag voor jong én oud. Al jaren komen teams met hun aanhang op eerste pinksterdag naar de Laene. De velden zijn vol, er staan supporters aan te moedigen langs de lijn en vele bekenden praten bij onder het genot van een drankje. Ook de jongste familieleden hoeven zich niet te vervelen. Nadat de finales zijn gespeeld, sluiten we af met een barbecue en maakt BB’s Partyshow het feest compleet. Meer informatie over de barbecue en de aanmelding hiervoor volgt medio mei 2022.

Organisatie

Graag zien we jullie op Eerste Pinksterdag aan de Laene. Wij doen onze uiterste best om iedereen een goed georganiseerde en gezellige dag te bezorgen! Mochten er vragen/of opmerkingen zijn, mail ons dan via familievoetbal@voorwaartstwello.nl

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan