Nieuws

30 mei 2021

Compensatie contributie voor sportende leden

In het seizoen 2020-2021 heb je minder of misschien wel helemaal niet kunnen sporten, maar wel contributie betaald. Hierbij willen we je op de hoogte brengen dat we alle sportende leden de mogelijkheid geven om volledig of gedeeltelijk af te zien van het betalen van contributie van één kwartaal.

In de afgelopen weken hebben we zicht verkregen op de (concept-)resultaten 2020-2021 en na uitvoerig de verschillende argumenten met elkaar -als bestuur- te hebben besproken, hebben we een besluit kunnen nemen. Dit besluit geldt voor alle sportende leden, jong en oud, binnen onze héle vereniging.

We zijn immers een OMNI-vereniging met 2.300 leden en naast dat we onze leden zo goed mogelijk willen faciliteren om te kunnen sporten is het ook minstens zo belangrijk dat we als vereniging financieel gezond zijn én blijven. Het één kan niet zonder het ander! En zo’n pandemie als corona hakt er in. Daarbij kunnen we nog steeds niet overzien hoe we er over een half jaar of jaar voor staan. Is corona dan helemaal uit de wereld? Of werkt het virus sportief en financieel gezien in het nieuwe seizoen nog door. Dat zijn belangrijke afwegingen geweest.

Mogelijkheid tot compensatie

En toch willen we jou de keuze bieden om af te zien van het betalen van de contributie én wel de contributie van het eerste kwartaal in het nieuwe seizoen (inning medio juli 2021). Dit kan het hele kwartaalbedrag zijn of 50% daarvan. Voor de volledigheid: heb je voor 1 juni 2021 je lidmaatschap opgezegd dan krijg je op verzoek de gewenste compensatie teruggestort.

Buffer voor je afdeling

Kies jij er voor om de betaalde contributie niet (helemaal) te compenseren, dan reserveren wij deze gelden voor de afdeling waarvan jij lid bent. Deze reserves kunnen vervolgens door het afdelingsbestuur worden ingezet om eventuele toekomstige tekorten op te vangen. Blijkt dat niet nodig dan is aanschaffen van materiaal of een andere bestemming binnen de afdeling ook een optie.

Regel je compensatie online

Maar nogmaals de keuze is aan jou. Vind jij het een goed idee dat het geld bij de club in kas blijft, dan doe je niets en danken wij je van harte. Wens je de contributie van het eerste kwartaal van het nieuwe seizoen liever niet of gedeeltelijk te betalen, dan is dat volledig legitiem. Vul dan vóór 21 juni 2021 het formulier in (zie link hieronder) en wij zorgen dat de contributie niet of voor 50% wordt geïnd. En natuurlijk houden we jouw keuze anoniem en is echt iedereen vrij om te doen wat hij/zij wil en kan.

Voor nu wensen we iedereen een fijne zomer en hopelijk treffen we elkaar snel in het nieuwe seizoen aan de Laene of in de zaal!

Met vriendelijke groet,
Algemeen Bestuur | Voorwaarts Twello

 

Ga hier naar het formulier om compensatie aan te vragen.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan