Nieuws

22 december 2023

Complex niet toegankelijk van 8 t/m 12 januari

Wie de laatste weken bij Voorwaarts is geweest, zal het niet zijn ontgaan dat hard wordt gewerkt aan de renovatie van het clubgebouw. In het nieuwe jaar starten we met werkzaamheden aan het dak. Hierbij zal er asbest vrijkomen. Voor een ieders veiligheid sluiten we daarom het complex van 8 t/m 12 januari 2024. 

We zijn in volle gang met de uitvoering van de renovatie van het clubgebouw, conform de plannen die het Algemeen Bestuur presenteerde tijdens de najaarsvergadering. Vele vrijwilligers zijn druk om dit in goede banen te leiden en iedere week zie je dat we weer een stapje verder zijn. We staan nu voor een belangrijke fase. Deze week heeft Bouwbedrijf Koerkamp de schuifpui in de kantine geplaatst. Op de plek waar al een tijdje een houten wand stond. De afronding van deze werkzaamheden vindt in januari plaats.

Renovatie van het dak

In de week van 8 t/m 12 januari 2024 staat de renovatie van het dak van het clubgebouw gepland:

  • Maandag 8 januari > start asbestsanering van onze hellende daken van het clubgebouw. Uitvoering: PK Sloopwerken uit Apeldoorn. Voorwaarts zorgt zelf voor het neerleggen van rijplaten voor het transport en de beschikbaarheid van afdekzeilen indien de weersverwachting dit vraagt.
  • Dinsdag 9 januari > de onderhoudsploeg doet herstelwerkzaamheden samen met de dakdekker Acquasafe Dakbedekkingen.
  • Woensdag 10 januari > plaatsing dakpanelen door Qwinpro t/m donderdag 11 januari met een uitloop op vrijdag 12 januari.

Veiligheid voor alles

Het sporten moet te allen tijde veilig en verantwoord zijn. Op maandag starten we met slopen van het dak, hierbij zal er asbest vrijkomen, waarvoor alle maatregelen genomen zijn. Ook zullen er in die week rijplaten en bouwmateriaal incl. transportmateriaal op onze locatie aanwezig zijn. Wij willen niet dat onze (sportende) leden en andere bezoekers worden blootgesteld aan gevaren die zich op dat moment op ons complex zouden kunnen voordoen. Het advies van de accommodatie is dan ook dat er in de week van 8 tot 12 januari 2024 geen gebruik wordt gemaakt van de kleedkamers, clubgebouw en sportvelden.

Indien aanwezigheid op het sportcomplex in deze week toch gewenst is, kan dit alleen in afstemming met de accommodatiecommissie of het bestuur van de afdeling voetbal. Na afronding van het sloopwerk zal eerst officieel moeten worden vastgesteld dat er geen asbestdeeltjes meer aanwezig zijn rondom het clubgebouw, dan pas wordt het terrein weer vrijgegeven.

Voor de BSO Sport is een alternatieve locatie gevonden, dit is reeds met de organisatie van de BSO afgestemd.

Bedankt voor het begrip

Wij vragen begrip voor deze tijdelijke situatie. Ons voornaamste belang in deze is de gezondheid van onze leden.
Mocht er om wat voor reden dan ook een wijziging in de planning komen, dan informeren wij jullie weer via de website.

Met vriendelijke groet,
mede namens de accommodatiecommissie

Algemeen Bestuur Voorwaarts Twello

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan