Nieuws

21 maart 2023

Extra schenking VriendenLoterij voor clubs

Extra 5.000 euro voor S.V. Voorwaarts van de VriendenLoterij

Wat een verrassing! Deze week ontvingen wij een extra bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De bijdrage komt voort uit de extra schenking van 5,6 miljoen euro die is vrijgemaakt voor clubs en verenigingen die trainen en repeteren. Op deze manier biedt de VriendenLoterij een financiële steun in de rug aan ruim 2.400 clubs en verenigingen in tijden van hoge energiekosten, van sportclubs tot muziek-, toneel- en theaterverenigingen.

Wij danken de VriendenLoterij hier hartelijk voor, want inderdaad in deze dure tijden zijn alle extraatjes welkom!

Wist je dat?

We ontvangen ieder jaar een aanzienlijk bedrag van de VriendenLoterij doordat leden meespelen en s.v. Voorwaarts als goed doel hebben gekoppeld aan hun lot(en). Van het inleggeld wordt minimaal 40% gedoneerd aan het doel. Vaak heb je als deelnemer geen idee aan welk goed doel je gekoppeld bent. Dit vind je terug op Mijn VriendenLoterij onder Loten. Wil je het doel wijzigen, dan bel je de Ledenservice van de VriendenLoterij om dit door te geven. Let op: wij staan geregistreerd als s.v. Voorwaarts met nummer 9095.

Alvast bedankt voor de moeite

We hopen dat je binnenkort een fantastische prijs in de wacht sleept, en tegelijkertijd breng je voor Voorwaarts geld in het laatje. Dat is pas een échte win-win ;-)

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan