Nieuws

9 maart 2020

Het familievoetbal toernooi onveranderd in nieuwe handen

Zondag 31 mei 2020

Op Eerste Pinksterdag verzamelen alle Voorwaarts “families” zich aan de Laene voor een sportieve maar bovenal gezellige dag voor jong en oud. Het familietoernooi is echt een begrip in Twello en omstreken. Vele teams zien we elk jaar terug en met hun aanhang is het al jaren een geslaagd uitje voor het hele gezin. Daar gaan we ook weer voor op zondag 31 mei, vanaf nu is het mogelijk om je team in te schrijven.

Trots op nieuw elan

Een vereniging is nergens zonder de inzet van vrijwilligers. Ook zo’n toernooi organiseren daar komt nog heel wat bij kijken. Jarenlang hebben Luuk, Norbert, Martijn, Bas en Carleen zich ingezet om het toernooi op rolletjes te laten verlopen. Vorig jaar gaven ze aan na ruim 10 jaar het stokje over te willen dragen. Deze crew heeft er voor gezorgd dat er een nieuwe draai aan het toernooi werd gegeven want door de komst van kunstgras was een tentfeest niet meer mogelijk. Uiteindelijk bleek de combinatie van een BBQ en DJ voor de afterparty het perfecte alternatief. Spontaan kwam het buikschuiven hierbij. Daarnaast heeft deze groep de 4-4 competitie voor de jeugd toegevoegd om ook wat voor deze leeftijd te kunnen aanbieden. Deze vijf vrijwilligers zijn er trots op dat ze de mooie Voorwaarts traditie nieuw elan hebben kunnen geven. En terecht, dat hebben ze fantastisch gedaan en we bedanken ze dan ook voor hun inbreng, inzet en natuurlijk de tijd die ze er in hebben gestoken!

FOTO voormalige crew
V.l.n.r. Carleen Segers, Martijn Bouwmeester, Luuk Berends, Norbert Horstink, Bas Starink.

Met extra jeugdpoule nu echt voor het héle gezin

Voorwaarts is blij dat er weer een nieuwe groep vrijwilligers is opgestaan om de organisatie van dit unieke evenement over te nemen. Inmiddels zijn onderstaande mannen druk in de weer om zich het draaiboek eigen te maken. Deze groep vrienden die Voorwaarts een warm hart toedraagt, houdt er van om te organiseren dus dat er wederom een mooi familievoetbal toernooi gaat komen staat als een paal boven water. De ambitie om het helemaal anders doen is er niet en ook helemaal niet nodig. Het concept is prima. Wel merken zij als ouders met kinderen in de leeftijd vanaf 13 jaar dat deze kids er “tussen hangen”. Om deze reden wordt dit jaar het jeugdtoernooi uitgebreid met een extra poule. Daarmee is deze dag echt voor het héle gezin!

FOTO nieuwe crew
V.l.n.r. Herold van den Belt, Arno klein Goldewijk, Lars Jansen, Henry Bonhof, Marcel Hagen, Erik van der Oord, Clemens Groot Koerkamp, Léon Meijer, Ed Overvelde, Marcel de Ronde, Bas Kempers (ontbreekt op de foto).

Inschrijven vanaf nu mogelijk tot 17 mei 2020

Lees meer over het toernooi en de inschrijving op www.voorwaartstwello.nl/familievoetbal

 

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan