Nieuws

23 december 2020

Vrijwilligers en sponsoren zijn goud waard

Wat hebben we een bizar jaar achter de rug. Samen sporten, samen langs de lijn, op de tribune of met elkaar een drankje doen in de kantine, dat zat er afgelopen maanden nauwelijks in. We hebben geprobeerd er het beste van te maken. De onvoorwaardelijke steun en inzet van onze sponsoren en vrijwilligers speelden hierbij een belangrijke rol. En daar zijn we super trots op! Deze week ontvingen zij een kaart in de bus om ze te bedanken en te laten weten dat ze goud waard zijn.

Loterij

In de kaart trof je een boodschap van het Algemeen Bestuur aan met daarbij een uniek lotnummer. Samen met ruim 600 anderen maak je hiermee kans op fantastische prijzen:

1. Elektrische fiets t.w.v. 2.500 euro van Profile Hafkamp
2. Televisie t.w.v. 1.200 euro van Expert Twello
3. Koffiebonen machine t.w.v. 600 euro van Blokker Twello
4. Waardebon Sport 2000 Buitink t.w.v. 250 euro
5. Boodschappenmand Jumbo Binnendijk t.w.v. 200 euro
6. Waardebon van Sport 2000 Buitink t.w.v. 200 euro
7. Waardebon van Expert Twello t.w.v. 150 euro
8. Vleespakket van Buurman Vleesch & Vis t.w.v. 100 euro
9. Waardebon van Blokker Twello t.w.v. 100 euro
10. Waardebon van Sport 2000 Buitink t.w.v. 100 euro

Mede mogelijk gemaakt door genoemde sponsoren/Business Vrienden.

Trekking 3 januari

We nodigen iedereen uit om op zondag 3 januari 2021 om 11.00 uur de trekking online te bekijken. De loterij is georganiseerd in samenwerking met notaris Marck Slaghekke te Twello. De gewonnen prijzen worden bij de winnaars bezorgd.

Ga hier naar de digitale nieuwjaarsbijeenkomst

 

Nieuwjaarsspeech

De online trekking van deze 10 prachtige prijzen combineren we met een nieuwjaarsspeech. Hierin blikken we kort terug en luiden we 2021 in. Normaal doen we dit op de eerste zondag van het jaar met z’n allen in een vol en gezellig clubgebouw aan de Laene. Het zal je niet verbazen dat deze bijeenkomst ook niet door kan gaan. En natuurlijk worden ook de jubilarissen niet vergeten.

Vrijwilligersadministratie

Het vinden van vrijwilligers voor de vele verschillende taken binnen de vereniging is vaak een lastige klus. Om over het vast te leggen van de gegevens van deze personen in de ledenadministratie nog maar niet te spreken. We hebben ons best gedaan om alle vrijwilligers zo compleet mogelijk in beeld te brengen en aan te schrijven. Hebben we jou om wat voor reden dan ook gemist, schroom niet en neem via de mail contact met ons op (info.voorwaartstwello@gmail.com) dan gaan we dit z.s.m. recht zetten en maak je ook kans op zo’n geweldige prijs.

We wensen iedereen fijne feestdagen en heb je een lot dan heel veel succes!
We “zien” je graag op zondag 3 januari vanaf 11.00 uur.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan