Nieuws

21 februari 2024

Jaarlijkse potgrondactie komt er weer aan

Van 2 tot 10 maart 2024 houden we weer onze alom bekende potgrondactie. Onze jeugdleden van de afdelingen Gymnastiek, Handbal, Voetbal en Volleybal komen in Twello bij je langs de deur om de potgrond te verkopen. Via de website www.potgrondvoorwaarts.nl kun je de zakken bestellen en betalen. De prijs voor een 40 liter zak is 6 euro. Bestellen kan van maandag 26 februari t/m vrijdag 15 maart 2024.

Bestel hier je potgrond

Extraatje voor de jeugd

We hopen weer een mooie opbrengst op te halen voor onze jeugd. Dus zeg het voort en vraag je familie, vrienden, buren, collega’s om potgrond te kopen en ons te steunen! Geen behoefte aan potgrond, maar wil je onze vereniging wel steunen. Dan kun je ook een donatie doen via de website.

Bezorging aan huis

En natuurlijk wordt de bestelling weer bij je thuis afgeleverd door onze vrijwilligers. Dat zal zijn op zaterdag 23 maart 2024 in Twello, Wilp Achterhoek, Posterenk en op de Worp. En doordat de bestelling al betaald is, hoef je er zelfs niet voor thuis te blijven. Super handig dus! Je kunt daarna meteen in de tuin aan de slag.

Op de bezorgdag (zaterdag 23 maart) is er ook een verkooppunt in de kantine aan de Laene van 09.30 tot 12.30 uur. En ben je op tijd met je bestelling dan kunnen we het misschien ook nog bij je thuis brengen.

Contact

Heb je een vraag, dan kun je deze stellen via de mail aan potgrond@voorwaartstwello.nl.
Bestellingen kunnen niet via de mail gedaan worden. Alleen via de website of op zaterdag 23 maart van 09.30 tot 12.30 uur in de kantine.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan