Nieuws

22 januari 2022

Jubilarissen verrast met alternatieve ceremonie

Wat gebeurt er als je 2 jaar achter elkaar geen nieuwjaarsreceptie kunt houden? Nou dan stapelen de jubilarissen zich op en zijn het 51 leden die je eigenlijk wel in het zonnetje had willen zetten maar wat door corona helaas niet kon. Maar Voorwaarts zou Voorwaarts niet zijn als we daar niet iets op zouden verzinnen. Vandaag hebben we een tiental leden aan de Laene ontvangen en de rest thuis bezocht om ze alsnog te verrassen met een bos bloemen en een welverdiend speldje.

Arra en Jeroen in de tuktuk

Onze vaste gastheren van de nieuwjaarsreceptie, Jeroen voor ’t Hekke en Arra Hulsebos, hebben het evenals andere jaren weer fantastisch georganiseerd. Zij kwamen met het idee om de jubilarissen alsnog te feliciteren en het speldje te overhandigen. Ze gingen op pad met een versierde tuktuk om leden te bezoeken die afgelopen periode 40, 50, 60 en één persoon zelfs 70 jaar lid waren van onze omnivereniging. Jeroen en Arra werden hierin bijgestaan door de voorzitters van de sportafdelingen om zo op één dag iedereen te kunnen verrassen.

We begonnen de ochtend in de kantine aan de Laene met de jubilarissen die 25 jaar lid waren. Eric Klein Swormink, vicevoorzitter van het Algemeen Bestuur, richtte het woord tot de jubilarissen van onze afdelingen Gymnastiek, Handbal, Volleybal en Voetbal. Het gezelschap was een mooie afspiegeling van onze omnivereniging. Na afloop maakten we onderstaande groepsfoto.

We danken iedereen voor de hartelijke ontvangst en enthousiaste reacties. Het was een heerlijke oranje-zwarte dag. Blij verraste gezichten, gezellige gesprekken en mooie herinneringen werden opgehaald. Wat fijn om in een sombere tijd als dit toch weer even de verbinding met onze leden te zoeken.

We feliciteren alle jubilarissen nogmaals van harte en hopen elkaar snel weer te kunnen ontmoeten aan de Laene of in de zaal.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan