Nieuws

26 januari 2022

Kantine weer open vanaf zaterdag 29 januari

Gelukkig hebben we dinsdagavond goed nieuws gekregen tijdens de persconferentie. De kantine mag open! Vanaf zaterdag 29 januari 2022 zijn jullie weer van harte welkom. We proberen de komende dagen de bezetting van vrijwilligers rond te krijgen om het zo veilig mogelijk voor iedereen te kunnen regelen.

Coronaregels

Voor sportkantines gelden de regels zoals die voor de horeca gelden, daarom vragen we het volgende van jullie:

  • Bij de ingang van de kantine wordt gevraagd om een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) te tonen; dit geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder
    N.B. het is wel mogelijk om zonder coronabewijs bij de bar af te halen of naar het toilet te gaan.
  • Houd altijd 1, 5 meter afstand.
  • Een vaste zitplaats is verplicht; ga niet schuiven met meubilair.
  • Zo lang we ons binnen verplaatsen, is het dragen van een mondkapje verplicht; dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder.
  • De kantine sluit uiterlijk om 22.00 uur.

Wij gaan er vanuit dat iedereen begrip heeft voor deze maatregelen en gehoor geeft aan eventuele instructies van kantinemedewerkers of andere vrijwilligers.

Kantine open

De kantine zal in principe open zijn op woensdagavond (alleen op kaartavonden), donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Lukt het niet om op enig moment voldoende vrijwilligers te vinden, dan zijn we genoodzaakt de kantine die dag dicht te houden.

Jouw hulp is nodig!

Vind jij het ook belangrijk dat we weer samen een kop koffie of biertje kunnen drinken in de kantine, schrijf je dan via onderstaande knop in voor een dienst. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van de kantinecommissie in je mailbox.
Meld je hier aan voor een coronadienst

Hoe werkt het reserveren?

In de agenda zie je oranje en grijze vakken. Op de oranje data zijn er nog beschikbare diensten waar je je voor op kunt geven. Als je op een datum klikt, komen onderaan de diensten van die dag in beeld. Aan het aantal rechts zie je hoeveel vrijwilligers er nog nodig zijn. Klik op de dienst die je voorkeur heeft en laat je naam, mailadres en telefoonnummer achter. Lukt het je niet online te reserveren, mail dan rechtstreeks naar de kantinecommissie om je aan te melden.

aanmelden coronadienst

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan