Nieuws

24 juli 2020

Een kijkje in de nieuwe keuken

Op sportpark De Laene is de afgelopen maanden veel werk verzet. De keuken in het clubgebouw was sterk verouderd en aan vervanging toe. In de periode mei tot en met juli is de keuken gestript en weer totaal opnieuw opgebouwd. Donderdag 23 juli jl. werd de gemoderniseerde keuken officieel opgeleverd. Namens Voorwaarts bedankten Jan Pelgrim en Wilco Huisman de aannemers bouwbedrijf Koerkamp, Hakvoort Professional en de installatiebedrijven Van Dalen en Van Niel voor het prachtige resultaat. Wij gaan er vanuit dat we als omnivereniging samen met onze vrijwilligers veel plezier van de nieuwe keuken gaan hebben.

Oplevering d.d. 23 juli 2020 door bouwbedrijf Koerkamp, Hakvoort Professional, Van Dalen en Van Niel.

Vele vrijwillige uurtjes

Wie ook een groot compliment verdienen zijn alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan de realisatie van de nieuwe keuken. De mannen van de werkploeg werkten de afgelopen maanden hard mee aan de Laene om alles in goede banen te leiden. Verder heeft de kantinecommissie, bestaande uit: Johan Nijendijk, Henk Gerrits, Henk Massink, Kees van Bussel, Jacqueline van der Hoek, Jasper van Mourik, Gerard Ganzevles en Wilco Huisman, de laatste twee jaar veel tijd en energie gestoken in de voorbereidingen van de metamorfose van het clubgebouw. De vernieuwing van de keuken was hier een onderdeel van. De rest van het plan is helaas on hold gezet toen de coronacrisis uitbrak. We willen nog steeds graag een restyling van de sportkantine, maar er zal eerst moeten worden gekeken wat een goed moment is om deze investeringen te doen.

Kijkje in de nieuwe keuken

Begin september organiseren we een aantal bijeenkomsten om het barpersoneel kennis te laten maken met de nieuwe keuken. Meer informatie hierover volgt. Dit is meteen het moment dat we de vrijwilligers instructie willen geven over de huidige opstelling van de bar en sportkantine omdat we ook na de zomer nog steeds te maken hebben met de RIVM-richtlijnen.

Vele handen maken licht werk

Lijkt het jou ook leuk om als barvrijwilliger aan de slag te gaan bij Voorwaarts? Neem dan contact op via kantinevoorwaarts@outlook.com dan maken we een afspraak om kennis te maken. Naast dat je actief bent voor de club is het ook een fijne ontmoetingsplek met andere vrijwilligers én met de mensen aan de andere kant van de bar. Je zou zelf aan kunnen sluiten, maar je kunt je ook als een groep aanmelden. De diensten worden ruim van te voren ingepland. Mail ons en we geven je graag meer informatie hierover.

Bekijk hieronder de metamorfose

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan