Nieuws

26 oktober 2020

LED verlichting aan de Laene

Eerder deze maand tekenden Dick Laverman en Jan Timmermans namens Voorwaarts met Sportverlichting.com het contract om de verlichting op Sportcomplex De Laene te vernieuwen. De elektriciteit slurpende lampen om de velden worden vervangen door LED verlichting. In december wordt gestart met de werkzaamheden.

Lagere energienota

Wij zijn blij om in deze moeilijke coronatijd, waarin de inkomsten achterblijven door o.a. de sluiting van de kantine en het niet doorgaan van de grote evenementen, te kunnen blijven investeren. Als vereniging met ruim 2.300 leden vinden wij het vanzelfsprekend om ons steentje bij te dragen aan duurzaamheid. Onlangs is de keuken in het clubgebouw vernieuwd en ook daar zijn duurzame keuzes gemaakt. De investering van de LED verlichting is fors; een deel van de kosten wordt echter gefinancierd met de ontvangen subsidie (BOSA). Maandelijks zal de energienota een stuk lager uitvallen, want LED is veel zuiniger in gebruik. Naar verwachting is er 7 jaar nodig om de kosten terug te verdienen, terwijl de lampen zeker minimaal 10 jaar meegaan. Een ander bijkomend voordeel is dat het licht langs de velden er op vooruit gaat waardoor de bal beter zichtbaar is en het spel ten goede komt.

Business Vriend

Na het nodige voorwerk heeft het bestuur een aantal partijen uitgenodigd om te offreren n.a.v. de door hen opgestelde criteria. De uiteindelijke deal werd gesloten met Martin Bolderman van Sportverlichting.com die tevens Business Vriend van de club is. Bolderman (rechts op de foto) reageert dan ook enthousiast: “dit is een bewijs dat het voor een ondernemer heel waardevol is om bij de Business Vrienden van Voorwaarts aan te sluiten”.

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen! Dank aan Jan Timmermans en Dick Laverman is op zijn plaats. Maar ook aan Martin Bolderman voor een extra sponsorbijdrage.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan