Nieuws

25 november 2022

Nieuwe speeltoestellen uit nalatenschap

Wim Elizen was een echte Voorwaartsman. Met zijn maatje Theo Roerdink heeft hij veel gedaan voor de vereniging, met name op en rond de accommodatie aan de Kerklaan. In 2020 overleed Wim en hij liet de vereniging een mooi bedrag na uit zijn nalatenschap. Een prachtig gebaar waar wij heel blij en dankbaar voor zijn.

Jarenlang vrijwilliger

Wim is jarenlang lid geweest van de seniorencommissie voetbal. Ook was hij op zondagen gastheer bij de ontvangst van scheidsrechters en leiding bezoekende teams. Hij maakte deel uit van de werkploeg die ervoor zorgt dat de accommodatie De Laene aan de Kerklaan er altijd top verzorgd uitziet. Hij verrichte allerlei werkzaamheden, maar lijnen trekken was niet bepaald zijn ding. Vanaf het moment dat hij met de VUT ging tot op hogere leeftijd hield hij zich bezig met het schoonhouden van de kleedkamers.

Bestemming op de accommodatie

Aangezien Wim heel vaak te vinden was op de accommodatie lag het voor de hand dat de bestemming van het geld ook hier moest zijn. Inmiddels hebben we een aantal nieuwe speeltoestellen in het speeltuintje op het complex kunnen realiseren. Op 25 november zijn de toestellen in het bijzijn van de familie officieel in gebruik genomen.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan