Nieuws

27 februari 2023

Nieuwe omni kledinglijn vanaf seizoen 2023-2024

Na de zomer spelen alle sportende leden van onze omnivereniging in dezelfde kledinglijn. De afgelopen maanden heeft een projectgroep -met vertegenwoordiging uit de vier afdelingen- zich bezig gehouden met inventarisatie van wensen/huidige kleding/contracten, vele gesprekken met potentiële merken/partners en natuurlijk de onderhandelingen gevoerd. Afgelopen week heeft het Algemeen Bestuur besloten voor Stanno te gaan. Het merk van o.a. Team NL handbal, Draisma Dynamo en Go Ahead Eagles.

Eenheid met design shirt

We zijn trots hoe we dit proces grondig met elkaar hebben doorlopen en dat het is gelukt om de hele vereniging vanaf het nieuwe seizoen tijdens wedstrijden in dezelfde kleding te laten spelen. Naast dat we met één kledinglijn voor meer eenheid zorgen, hebben we ook de onderdelen van het basistenue gelijk getrokken. Alle leden, zowel van de voetbal als zaalsporten (m.u.v. de gymnastiek), ontvangen een shirt, broekje, sokken, trainingsjas en sporttas. Een belangrijk onderdeel van deze lijn is het speciale Voorwaarts design shirt. De komende periode gaan enkele creatieve leden dit shirt in onze clubkleuren ontwerpen.

Lokale samenwerking

S.V. Voorwaarts gaat voor de komende 4 jaar de samenwerking aan met Sport 2000 Buitink en Deventrade als partners in deze. Als vereniging vinden wij lokaal samenwerken heel belangrijk. Daarnaast zorgt het voor korte lijnen als het gaat om passen en afhalen van kleding. Een mooie extra optie is een webshop waarop leden zelf bijpassende artikelen bij kunnen bestellen, denk bijv. aan trainingskleding.

Meer informatie

Verdere (praktische) informatie over het kledingproject volgt uiteraard nog, maar dit nieuws willen we graag alvast met je delen. Nu al vragen, richt je dan tot het bestuur van jouw afdeling.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan