Nieuws

5 februari 2021

Online Carnaval voor de jeugd

Ieder jaar gaan onze jeugdleden uit hun bol tijdens het carnavalsfeest in het clubgebouw aan de Laene. Want naast dat we met elkaar sporten, kunnen we bij Voorwaarts ook heel goed feestjes vieren! Maar helaas zit dat er op dit moment niet in… ondanks dat we niets liever zouden willen dan elkaar weer gezellig ontmoeten in de sporthal of aan de Laene.

De voetjes van de vloer met DJ Sander

Daarom is het volgende idee ontstaan: een online carnaval event. En daar nodigen wij alle jeugdleden en hun families voor uit. Op zaterdag 13 februari van 19.00 tot 20.30 uur gaan we allemaal samen – maar in onze eigen omgeving – een feestje vieren via een livestream. Samen met DJ Sander Uenk gaan we er een SUPER-avond van maken.

Waar zien we elkaar?

Op zaterdag 13 februari om 19.00 uur ga je naar het YouTube kanaal van Voorwaarts en/of volg ons op Facebook. En de rest spreekt voor zich. Gezelligheid gegarandeerd :-))

Ga hier naar de livestream

Leuke prijzen te winnen

Bij carnaval hoort natuurlijk verkleden. Trek een te gekke carnavalsoutfit aan, maak op de avond zelf een foto en stuur deze in. En wie weet win jij een leuke prijs voor het best verklede jeugdlid van Voorwaarts. En we hebben ook nog een familieprijs. Maak een filmpje hoe het feestje bij jou thuis gevierd wordt, en ook hieruit selecteren we de meest originele video/familie!

Je kunt je reacties tijdens de livestream op Facebook achterlaten. Ook kun je hier je de foto’s en filmpjes plaatsen, maar dat mag ook via Instagram (@voorwaartstwello) of door te mailen naar info.voorwaartstwello@gmail.com

We wensen alle Voorwaarts families alvast heel veel plezier!!

 

 

 

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan