Nieuws

29 februari 2020

Jeugdleden op pad voor potgrondactie

Voorwaarts staat bekend om haar jaarlijkse potgrondactie. Dit jaar van 29 februari t/m 14 maart 2020 gaan onze jongste leden weer op pad om zoveel mogelijk zakken potgrond te verkopen in Twello e.o. Dit levert de club ieder jaar een mooi zakcentje op waarmee we extra zaken kunnen realiseren voor onze jeugd.

Organisatie door OC leden

De spil in deze actie is onze Ontspanningscommissie (OC). Zij steken hier al jaren vele uren in om alles in goede banen te leiden. Lijsten uitprinten en verspreiden, straten verdelen, verzamelen en invoeren van de bestellijsten, bezorgen van de zakken potgrond en de nodige (financiële) nazorg. Al met al zijn ze hier zo’n 3 maanden mee bezig.

Bezorgen op 11 april

De bezorgdag is dit jaar gepland op zaterdag 11 april 2020. Ieder jaar rijden er maar liefst 50 vrijwilligers rond om de zakken potgrond bij de bestellers thuis te bezorgen. Dit is altijd een gezellige dag met een balletje en een biertje. De mensen die potgrond besteld hebben en niet in Twello of Wilp-Achterhoek wonen kunnen op deze dag de zakken aan de Kerklaan bij het clubgebouw afhalen.

Met z’n allen

Met de nieuwe structuur van de vereniging proberen we omni-brede zaken ook omni-breed op te pakken. Na verdelen van de straten door de OC zorgt de afdeling er voor dat de teams weten in welke ‘wijk’ ze verwacht worden. En natuurlijk mogen de leden ook gerust in hun eigen kring potgrond verkopen. Hoe meer zakken potgrond je verkoopt, hoe meer opbrengst voor je afdeling! Op zaterdag 14 maart worden alle lijsten verzameld. Deze kunnen worden ingeleverd bij het clubgebouw.

Voor vragen kun je terecht bij de contactpersoon van je afdeling:
Voetbal – Wilco Bouwmeester
Volleybal – Onno Bevers
Handbal – Leonie Betting
Gymnastiek – Maaike Leerkes

Bestellen via de website

Nieuw dit jaar is dat bestellingen ook via de website gedaan kunnen worden. Mocht je de verkopers gemist hebben, laat dan via onderstaande link je bestelling achter.

Bestel je potgrond hier

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan