Nieuws

26 maart 2023

Potgrond bezorging liep ondanks regen gesmeerd

Op zaterdag 25 maart was er veel bedrijvigheid op het Martinusplein en in de straten van Twello en omstreken. Maar liefst 50 vrijwilligers stonden ondanks het slechte weer paraat om de bestelde zakken potgrond bij de mensen thuis te bezorgen. Bijna 1700 zakken werden verkocht en dit leverde een mooi extraatje op voor de jeugdleden van de afdelingen Gymnastiek, Handbal, Voetbal en Volleybal.

Het logistieke gedeelte van de actie ligt in handen van de Ontspanningscommissie. Dit liep weer gesmeerd. Vele vrijwilligers werden opgetrommeld, wijken verdeeld en de zakken ingeladen om vervolgens rond te brengen. Hierbij konden we ook dit jaar weer rekenen op onderstaande bedrijven die hun bussen, kraan en aanhangers belangeloos beschikbaar stellen.

Al met al weer een hele geslaagde actie en gezellige ochtend die werd afgesloten met een hapje en drankje in de kantine. Dank aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet, bezorgers, jeugdleden die langs de deuren zijn geweest, onderstaande bedrijven, de Welkoop waar de zakken vandaan komen en natuurlijk iedereen die een zak besteld heeft en/of een donatie gedaan heeft.

Graag tot volgend jaar!

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan