Nieuws

11 maart 2020

Niet meer langs de deuren voor potgrond

Op dit moment houden we als Voorwaarts onze jaarlijkse potgrondactie. Tot en met 14 maart gaan onze jeugdleden langs de deuren in Twello e.o. om zoveel mogelijk zakken potgrond te verkopen. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdafdelingen van de club. Gisteren hebben wij maatregelen getroffen om verdere verspreiding op onze accommodaties tegen te gaan. Om onze jeugdleden, maar ook de kopers niet onnodig risico te laten lopen, gaan we daarnaast ook over op een andere aanpak als het gaat om de potgrondactie.

Niet meer met je team langs de deuren

Ben je nog niet met je team langs de deuren geweest in de wijk die je zou gaan lopen, dan vragen we je om dat ook niet meer te doen. We willen hiermee proberen te voorkomen dat onze jeugdleden het virus krijgen of verspreiden als ze (samen) op pad gaan. Een goede opbrengst van de potgrondactie is natuurlijk fantastisch voor de vereniging, maar gezondheid van onze leden gaat boven alles. Heb je nog niet-thuis formulieren dan zou het fijn zijn als bijv. de leider of een teamlid deze in de brievenbussen in de wijk zou willen doen.

Inleveren lijsten

Aangezien het clubgebouw aan de Kerklaan gesloten is, is het niet mogelijk daar de volle bestellijsten in te leveren. Ook Sporthal Jachtlust is dicht. In plaats daarvan vragen we je de lijsten voor zaterdag 21 maart in te leveren op één van de volgende adressen:

  • Offenbachstraat 27 in Twello
  • Bremstraat 21 in Twello
  • Molendwarsstraat 10-A in Twello

Ook kunnen hier de ingevulde niet-thuis formulieren in de brievenbus worden gedaan.

Bestellen via de website

Wilt u Voorwaarts steunen door potgrond te bestellen, maar u heeft de verkopers gemist, dan kunt u uw bestelling ook via de website doorgeven.
Ga naar het bestelformulier

Bezorgen

Op zaterdag 11 april a.s. zullen de vrijwilligers langs de deuren gaan in Twello en Wilp-Achterhoek om de bestellingen af te leveren. Vooralsnog gaat dat gewoon door. Mocht daar een wijziging in komen, dan zullen we deze informatie via de website en social media verspreiden.

 

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan