Nieuws

26 februari 2023

Jaarlijkse potgrondactie voor en door de jeugd

Op maandag 27 februari start weer onze alom bekende potgrondactie. Onze jeugdleden van de afdelingen Gymnastiek, Handbal, Voetbal en Volleybal komen in Twello bij je langs de deur om de potgrond te verkopen. Via de website www.potgrondvoorwaarts.nl kun je de zakken bestellen en betalen. De prijs voor een 40 liter zak is 6 euro. Bestellen kan t/m zondag 12 maart 2023.

Bestel hier je potgrond

Extraatje voor de jeugd

We hopen weer een mooie opbrengst op te halen voor onze jeugd. Dus zeg het voort en vraag je familie, vrienden, buren, collega’s om potgrond te kopen en ons te steunen! Wat willen we gaan doen met het geld?

  • Gymnastiek > kinderdisco
  • Handbal > materialen beach
  • Voetbal > extra goaltjes
  • Volleybal > jeugdkamp

Bezorging aan huis

En natuurlijk wordt de bestelling weer bij je thuis afgeleverd door onze vrijwilligers. Dat zal zijn op zaterdag 25 maart 2023 in Twello, Wilp Achterhoek, Posterenk en op de Worp. En doordat de bestelling al betaald is, hoef je er zelfs niet voor thuis te blijven. Super handig dus! Je kunt daarna meteen in de tuin aan de slag.

Kom helpen!

Deze actie kan alleen maar op poten worden gezet met de hulp van vrijwilligers en relaties die onze vereniging een warm hart toedragen. We kunnen nog wel wat extra handjes gebruiken op 25 maart. Heb je interesse om een ochtendje te helpen, mail dan naar potgrond@voorwaartstwello.nl.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan