Nieuws

11 maart 2022

De potgrondactie is terug van weg geweest

Geen bestelling aan de deur maar online

We zijn blij dat we na 2 jaar stilte dit voorjaar weer onze alom bekende potgrondactie kunnen houden. Helaas deze keer geen leden langs de deuren, daarvoor was de voorbereidingstijd na het opheffen van de coronamaatregelen te kort. Wél een hele nieuwe website waarop de potgrond besteld en betaald kan worden. De prijs voor een 40 liter zak is 6 euro. Bestellen kan t/m zondag 10 april 2022.

Ga naar www.potgrondvoorwaarts.nl

Extraatje voor de jeugd

We hopen weer een mooie opbrengst op te halen voor onze jeugdleden. Dus zeg het voort en vraag je familie, vrienden, buren, collega’s om potgrond te kopen en ons te steunen! Wat willen we gaan doen met het geld?

  • Gymnastiek > evenement voor de jeugdleden
  • Handbal > nieuwe lijnen voor de beachvelden
  • Voetbal > aanschaf van extra goaltjes voor de trainingen
  • Volleybal > jeugdactiviteiten.

Bezorging aan huis

En natuurlijk wordt de bestelling weer bij je thuis afgeleverd. Dat zal zijn op zaterdag 23 april 2022 in Twello, Wilp Achterhoek, Posterenk en op de Worp. En doordat de bestelling al betaald is, hoef je er zelfs niet voor thuis te blijven. Super handig dus! Je kunt daarna meteen in de tuin aan de slag.

Kom helpen!

Deze actie kan alleen maar op poten worden gezet met de hulp van vrijwilligers en relaties die onze vereniging een warm hart toedragen. We zijn al een heel eind op weg, maar we kunnen zeker nog wel wat extra handjes gebruiken. Er is écht van alles te doen. Heb je interesse om te helpen, mail dan naar potgrond@voorwaartstwello.nl.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan