Nieuws

6 oktober 2020

Presentatiegids 2020-2021 kleurt weer mooi oranje-zwart

De aanpak was dit jaar door de corona wat anders dan anders. Hoe maak je bijvoorbeeld een teamfoto op anderhalve meter afstand? Maar desondanks heeft de redactie van de presentatiegids ook nu weer een fantastisch resultaat afgeleverd. Deze week valt de 29e editie op de deurmat van leden, vrijwilligers en sponsors.

De gids van Voorwaarts is ieder jaar weer een prachtige afdruk van onze omnivereniging die inmiddels uit ruim 2.300 leden bestaat. We nemen een kijkje in de afdelingen Voetbal, Gymnastiek, Volleybal, Handbal en Beach, daarnaast hebben we achtergrondverhalen, de Voorwaarts-familie en een verhaal uit de oude doos. Veelal rond het thema “de jeugd heeft de toekomst”. Dit alles komt tot stand in vele vrijwillige uurtjes. Daar kunnen we alleen maar heel erg trots op zijn!

Uitreiking gids

Andere jaren plannen we in deze periode altijd een moment waarop we met vele vrijwilligers en leden samen zijn en dan is er de officiële uitreiking. Helaas is ook dit anders dan anders. Daarom is ervoor gekozen de eerste gidsen in klein comité te overhandigen aan Gertie Sparreboom, Arra Hulsebos en Jan Bouwmeester. Zij namen met veel plezier de gids in ontvangst en staan zelf met een artikel over het kampioenschap in 1970 in de gids.

Dank je wel

We danken iedereen die zijn/haar verhaal heeft gedaan, de redactie voor het schrijven van de spraakmakende verhalen, Evert van de Worp voor de fantastische foto’s en Studio Response voor de opmaak. Laten we vooral de bezorgers niet vergeten die er voor zorgen dat iedereen de gids thuis bezorgd krijgt. En de sponsors die deze uitgave mede mogelijk maken. Onze complimenten!

Redactie presentatiegids 2020-2021 bestond uit:

  • Ralph Tip
  • Hans Haagen
  • Eric Klein Swormink
  • Paul Diks
  • Jurjen IJsseldijk
  • Rob Klunder | eindredactie

Veel leesplezier

Wil je meteen al doorlezen of ontvang je zelf de gids niet, lees hem dan hier online door op de afbeelding te klikken:

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan