Nieuws

30 september 2021

Rabo ClubSupport: mogen wij jouw stem?

Vorig jaar nam Johan Nijendijk, lid van de kantinecommissie, die fantastische cheque van de Rabobank in ontvangst. Het derde jaar op rij waren we in de regio Apeldoorn de club met de meeste stemmen. Dat leverde ons maar liefst 2.755 euro op.

uitslag Rabo ClubSupport 2020

Uitslag Rabo ClubSupport 2020

Kunnen we weer op jou rekenen?

De Rabobank geeft ook dit jaar haar leden de gelegenheid om te stemmen op een vereniging in de buurt. Samen met NOC*NSF, de aangesloten sportbonden, LKCA en Kunstbende zet de bank zich in om verenigingen meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken. Een geweldige actie met een mooi maatschappelijk doel. Ook dit jaar heeft Voorwaarts zich ingeschreven. Breng jij ook weer je stem uit?

Voorwaarts in beeld

We hopen wederom een mooi bedrag op te halen dat we willen gebruiken om nieuwe (digitale) communicatie middelen te ontwikkelen. We hebben 2.300 leden, verschillende takken van sport, ruim 300 vrijwilligers en geweldige (omni) activiteiten. Daar zijn we trots op en dat willen we niet alleen op het veld of in de zaal laten zien maar ook online. De opbrengst zou een welkome aanvulling zijn om dit te kunnen realiseren.

Hoe kun je stemmen?

Alle leden van de Rabobank Apeldoorn en omgeving kunnen vanaf 4 oktober t/m 25 oktober 2021 stemmen op Voorwaarts via de app of de website van de Rabobank.

– log in via je Rabo app of via de Rabobank site
– ga naar Service
– dan naar Algemeen > Lidmaatschap
– ga naar ClubSupport
– kies hier voor SV Voorwaarts Twello

Alvast bedankt voor je moeite en stem!!
Begin november wordt de uitslag bekend gemaakt.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan