Nieuws

25 augustus 2022

Rabo ClubSupport: mogen wij jouw stem?

Inmiddels is de Rabo ClubSupport actie niet meer weg te denken. Misschien heb je de reclamespotjes ook al voorbij horen komen op de radio en televisie. Ook dit jaar geeft de Rabobank haar leden weer de gelegenheid om te stemmen op een vereniging in de buurt. Samen met NOC*NSF, de aangesloten sportbonden, LKCA en Kunstbende zet de bank zich in om verenigingen meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken. Een geweldige actie met een mooi maatschappelijk doel. Ook dit jaar heeft Voorwaarts zich ingeschreven. Vorig jaar heeft dit ons een geweldig bedrag opgeleverd van 3367,50 euro. Breng jij ook weer je stem uit?

Elkaar ontmoeten aan de Laene

We hopen wederom een mooi bedrag op te halen dat we willen gebruiken voor de renovatie van ons clubgebouw en met name het aanleggen van een terras. Na een paar jaren die door corona anders liepen dat we gewend waren, hopen we elkaar toch dit seizoen weer volop te kunnen ontmoeten aan de Laene. Op dit moment worden de wensen door de kantinecommissie in beeld gebracht. Het zal niet de uitgebreide metamorfose zijn zoals we jaren geleden voor ogen hadden maar het clubgebouw kan zeker wel een opfrisbeurt gebruiken. En dat gaan we doen! De opbrengst van deze mooie actie zou een welkome aanvulling zijn.

Hoe kun je stemmen?

Alle leden van de Rabobank Apeldoorn en omgeving kunnen vanaf 5 t/m 27 september 2022 stemmen op Voorwaarts via de app of de website van de Rabobank.

– log in via je Rabo app
– ga naar Service
– dan naar Algemeen > Lidmaatschap
– ga naar ClubSupport
– kies hier voor SV Voorwaarts Twello

Alvast bedankt voor je moeite en stem!!
Begin november wordt de uitslag bekend gemaakt.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan