Nieuws

1 oktober 2019

Rabobank Clubsupport campagne

 

Laten we met z’n allen flink gaan stemmen, want jouw stem is geld waard voor SV Voorwaarts!

Van 27 september tot en met 11 oktober kun je SV Voorwaarts steunen via de Rabobank Clubsupport campagne. De opbrengst willen we besteden aan de metamorfose van het clubgebouw aan de Laene. Leden van de Rabobank kunnen stemmen via deze link.

Hoe werkt de Rabobank Clubsupport campagne?

Rabobank stelt een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Tijdens de Rabobank Clubsupport campagne kunnen leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar heeft de Rabobank 100.000 euro te verdelen. Op 16 oktober krijgen wij te horen welk bedrag naar SV Voorwaarts gaat.

Alleen leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving mogen stemmen

Eind september hebben de leden van de Rabobank een (digitale) uitnodiging met een unieke stemcode ontvangen. Hiermee kunnen ze tussen 27 september en 11 oktober via de website van de Rabobank in totaal 5 stemmen toekennen aan hun favoriete clubs. Ieder lid heeft 5 stemmen te verdelen, met maximaal 2 op dezelfde club. Klik hier om je stem uit te brengen.

Vorig jaar ontving SV Voorwaarts maar liefst € 1.575,52.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan