Nieuws

12 november 2021

Wederom winnaar Rabo ClubSupport

Vandaag werden we verrast door de Rabobank met een cheque van maar liefst 3.367,50 euro. Voor het vierde jaar op rij kwam SV Voorwaarts uit de bus als winnaar van de Rabo ClubSupport actie in Apeldoorn en omstreken. Namens het Algemeen Bestuur van SV Voorwaarts waren Marike Smit en Marian Bonhof aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Dit gebeurde op ons sportcomplex aan de Laene waar we feestelijk onthaald werden door medewerkers van de Rabobank en een filmploeg.

Lokale verbinding

De Rabobank is blij dat ze in deze coronatijd -waarin verbinding lastig is- iets voor de leden terug kan doen. En dan blijkt maar weer hoeveel leden van de Rabobank ook Voorwaarts een warm hart toedragen. Een fantastische verbinding dus!

Doel

We zijn heel blij met dit geweldige bedrag dat bijna 1000 euro hoger is dan vorig jaar. Zoals aangegeven zullen we het bedrag gebruiken om nieuwe (digitale) communicatie middelen te ontwikkelen. We hebben 2.300 leden, verschillende takken van sport, ruim 300 vrijwilligers en geweldige (omni) activiteiten. Daar zijn we trots op en dat willen we niet alleen op het veld of in de zaal laten zien maar ook online.  Er lopen al verschillende initiatieven waarbij we dit bedrag goed kunnen inzetten, zo onderzoeken we binnen alle afdelingen de livestream mogelijkheden en willen we vrijwilligers in beeld brengen. Hierover later meer.

Bedankt

We danken de Rabobank voor dit initiatief en natuurlijk iedereen die de moeite heeft genomen om op Voorwaarts te stemmen. We kunnen alleen maar heel trots zijn op zo’n achterban.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan