Nieuws

25 november 2023

Loop mee met de Rotary Santa Run op 16 december in Twello centrum

Iets nieuws én leuks voor het goede doel
De allereerste editie van de “Rotary Santa Run”

Rotary Club Voorst heeft samen met de Ondernemersvereniging Twello Centrum iets bijzonders georganiseerd. Iets nieuws, speciaal voor Twello om in de kerstsfeer te komen en de kerstvakantie mee af te trappen: de Rotary Santa Run op zaterdag 16 december 2023 om 16 uur in Twello.

Door Twello in een kerstoutfit

De Santa Run is een wandeltocht waarbij de deelnemers in een grote stoet, verkleed als kerstman of kerstvrouw of kerstkind, door het centrum van Twello lopen. De tocht is 2,5 km lang. En je komt op plekken waar je normaal gesproken nooit komt. Onderweg kom je sfeermakers tegen en krijg je allerlei lekkers te eten en drinken.

Steun het goede doel

Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld voor zowel het goede doel (de nierstichting en de lokale voedselbank) als deelnemende lokale verenigingen wordt opgehaald. Dus hou zaterdag 16 december 2023 vrij en doe mee.

De Businessvrienden van Voorwaarts hebben toegezegd alle jeugdleden te willen sponsoren. Ben je onder de 135 cm. dan hoef je je niet via onderstaande link aan te melden, maar geef het zo snel mogelijk door aan je trainer/leider.

Hoe werkt het?

 1. Schrijf je in op: https://voorst.rotarysantarun.nl/inschrijven/
 2. De kosten zijn: € 15 per volwassene en € 12,50 per kind (t/m 135 cm) *
 3. Hiervoor ontvang je:
  • een complete Kerstman-outfit: een jas, broek, muts én baard
  • kinderen t/m 135 cm krijgen een kidspak of kerstjurk
  • een fantastische tocht met gezelligheid en lekkers onderweg
  • een herinneringsmedaille aan het eind van de tocht.

*Jeugdleden van Voorwaarts onder de 135 cm. hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Zij kunnen zich opgeven bij hun trainer/leider.

Op zaterdag 16 december 2023 verzamelen alle deelnemers vanaf 16 uur op het Marktplein. Daar beginnen we met een warming-up en daarna is het HO-HO-GO (in groepjes) en start de wandeling. Bij aankomst op het eindpunt (het Dorpsplein) wacht er veel gezelligheid en lekkers op jou.

Trommel al je vrienden, teamgenoten en familieleden op en doe mee!

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan