Nieuws

7 juni 2021

Jeugd omni samen het seizoen uit op zaterdag 10 juli

Dit seizoen was in alle opzichten bijzonder en daarom willen we hem ook op een bijzondere manier afsluiten! Want we zijn allemaal wel toe aan een beetje actie 😉

Super stormbaan van 122 m.

Op zaterdag 10 juli 2021 hebben we op ons sportcomplex aan de Laene een super stormbaan van 122 m. geregeld voor de jeugdleden van alle afdelingen van Voorwaarts. En voor de jongsten van 2,5 tot 6 jaar (voor wie dit wellicht wat te uitdagend is) hebben we een fantastisch luchtkussen. Genoeg vertier om je een uur lang lekker uit te leven met je teamgenoten!

Schrijf je nu in!

Ben je tussen de 2,5 en 18 jaar en lid van Voorwaarts geef je dan via de website op. Dit kan t/m woensdag 23 juni via onderstaande link. De inschrijving is gratis.
https://forms.gle/TFpwfzMA9rXgPBQ7A

Exacte tijd volgt

Als we weten hoeveel interesse er is, maken we een definitieve tijdsindeling van jong naar oud. Hierbij streven we er naar de jeugd tot 13 jaar zoveel mogelijk in de ochtend te plannen en de oudere jeugd daarna. In de week voorgaand aan het event ontvang je via de mail nadere informatie en je starttijd.

Coronaproof

Vanzelfsprekend organiseren wij dit event coronaproof en dat betekent dat ouders hun kind afzetten bij de ingang en ze na een uur weer ophalen. Ook broertjes/zusjes, die geen lid zijn van Voorwaarts, zijn niet welkom op het complex. Er is vanuit de activiteitencommissie voldoende organisatie aanwezig om de kinderen te begeleiden.

We hopen jullie allemaal te zien op 10 juli!

En danken de Businessvrienden van Voorwaarts van harte voor hun bijdrage om dit mogelijk te maken voor onze jeugd.

Sportieve groet,
OMNI activiteitencommissie.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan