Nieuws

22 april 2020

Verbouwing keuken van start, rest metamorfose on hold

De afgelopen maanden zijn we volop in gesprek geweest met elkaar en met leveranciers over de metamorfose van het clubgebouw aan de Laene. De planning was de werkzaamheden in de zomer uit te voeren om het nieuwe seizoen te kunnen starten met een frisse vernieuwde kantine. We waren er klaar voor! Helaas de coronacrisis gooide ook deze plannen overhoop.

Het algemeen bestuur heeft besloten om op dit moment alleen de keuken te vernieuwen en de rest van de plannen on hold te zetten. Ondanks dat we heel ver waren met de voorbereidingen en alleen nog de puntjes op de i moesten zetten, kijken we nu eerst wat er in deze onzekere tijden (financieel) op ons afkomt. We kunnen het gespaarde geld immers maar één keer uitgeven.

Verrijking voor de vrijwilligers

De huidige keuken is sterk verouderd en aan vervanging toe, daarom hebben we besloten dit onderdeel alvast uit te laten voeren. We hebben leverancier Hakvoort Professional de opdracht gegeven de keuken te moderniseren. De nieuwe keuken zal straks een verrijking zijn voor onze horeca-vrijwilligers. De ruimte wordt voorzien van de nieuwste apparatuur en de route wordt (technisch) efficiënter ingedeeld. Vanzelfsprekend hebben we rekening gehouden met de duurzaamheid. De verdere verbouwing van de keuken zal worden uitgevoerd door een bouwteam van bouwbedrijf Koerkamp en de installatiebedrijven Van Dalen en Van Niel. We streven er naar de verbouwing voor de bouwvak af te ronden en uiteraard zien we er op toe dat tijdens de werkzaamheden de richtlijnen i.v.m. de corona nageleefd worden.

Rest metamorfose plan

De rest van de metamorfose, onder andere een nieuwe bar, schuifpui en totale restyling van de sportkantine gaan we voorlopig niet doen. We hebben de partijen die hiervoor een offerte hebben uitgebracht op de hoogte gesteld en gaan graag, zodra bekend is wanneer we wel kunnen starten, weer met ze in gesprek.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan