Nieuws

24 september 2020

Onze mailadressen gaan verhuizen

Na het vernieuwen van de website, zijn nu onze email adressen aan de beurt om te verhuizen naar dezelfde server. Het streven is om dit in de maand oktober af te ronden. T.a.v. het beheer van de @voorwaartstwello.nl mail is er veel verouderd. We gaan dan ook beginnen met een schone lei.

Waarom?

Op dit moment werken we voornamelijk met forward adressen die uitkomen op privéadressen. Daarnaast zijn er in de loop van de jaren zelf veel externe adressen aangemaakt (gmail/hotmail/etc). Het idee is dat we straks allemaal vanuit @voorwaartstwello.nl mailboxen gaan werken. Deze kun je toevoegen aan bijv. je outlook en ook vanaf dit adres kun je de mails versturen en beantwoorden. Verder zijn de voordelen dat er meerdere personen vanuit één box kunnen werken, het AVG proof is en de box overdraagbaar is als iemand stopt met zijn/haar vrijwilligersfunctie.

Inventarisatie

Binnen alle afdelingen hebben we geïnventariseerd welke adressen er zijn én nog nodig zijn. Dit is veelal door de communicatiecommissie gedaan. We zullen de vaste adressen per afdeling eenduidig inrichten zodat dit structuur geeft binnen de vereniging, denk aan: de ledenadministratie, penningmeester, één infobox per afdeling, etc. De lijst met nieuwe adressen wordt op dit moment compleet gemaakt en daarna z.s.m. gedeeld in de afdelingen. Ook zullen we dan laten weten wanneer de verhuisdatum is en er volgt een instructie hoe je het (nieuwe) mailadres kunt beheren via je eigen mailomgeving of via webmail.

Beheer jij een adres?

Maak je zelf gebruik van een @voorwaartstwello.nl mailbox. Zorg dan tijdig voor een back-up van je mails als je deze wilt bewaren. Werk je met een forward adres informeer dan je contactpersonen dat er een wijziging aan komt. Heb je twijfels of bekend is dat je dit adres nog gebruikt, of je hebt wensen t.a.v. de inrichting, neem dan contact op met de communicatiefunctionaris in jouw afdeling. Of mail naar info.voorwaartstwello@gmail.com.

Na de verhuizing

Na de verhuizing zullen we alle emailadressen die vermeld staan op de website aanpassen en de oude omgeving afsluiten. We danken hierbij Henri Boerkamp die het beheer van de emailadressen jarenlang voor zijn rekening heeft genomen. Na de verhuizing zal het webteam deze taak overnemen.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan