Nieuws

15 juli 2023

Gastheer oefenwedstrijd Go Ahead Eagles 23 juli

Oefenwedstrijd Go Ahead Eagles tegen Mamelodi Sundowns aan de Laene

Voorwaarts Twello heeft het genoegen om aan te kondigen dat Go Ahead Eagles op zondag 23 juli om 15.00 uur een oefenwedstrijd speelt op het sportcomplex aan de Kerklaan tegen Mamelodi Sundowns. Een Zuid-Afrikaanse voetbalclub uit de hoofdstad Pretoria die er midden jaren tachtig in slaagde te promoveren naar de hoogste klasse en de laatste jaren enkele titels wist te bemachtigen. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden in aanloop naar het nieuwe seizoen en Voorwaarts is verheugd om na een aantal jaren weer als gastheer te mogen optreden.

  • Datum: zondag 23 juli 2023
  • Tijd: 15.00 uur (complex open vanaf 13.30 uur)
  • Locatie: Sportcomplex De Laene, Kerklaan 2A, Twello
  • Entree: 8 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd t/m 16 jaar.

Samen de schouders er onder

Go Ahead Eagles heeft een grote aanhang in Twello e.o. en menig lid van Voorwaarts loopt warm voor de eredivisieclub uit Deventer. Mede daarom werken we graag mee toen de club ons een paar weken geleden benaderde om ons sportcomplex beschikbaar te stellen voor deze internationale oefenwedstrijd. In goede samenwerking met GAE, met instemming van de gemeente en inzet van de nodige vrijwilligers is dit evenement in korte tijd in de steigers gezet.

Praktisch

De oefenwedstrijd begint om 15.00 uur, maar fans en supporters zijn van harte welkom om al vanaf 13.30 uur aanwezig te zijn om zich op te warmen voor de wedstrijd en de spelers aan te moedigen. De entree is 8 euro voor volwassenen en 4 euro voor de jeugd t/m 16 jaar.

Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend

Met het oog op de verwachte grote opkomst en de beperkte parkeergelegenheid in de buurt, verzoeken wij vriendelijk aan bezoekers uit de omgeving om niet met de auto te komen. Fietsen kunnen geplaatst worden in de fietsenstalling bij de kleedkamers en als deze vol is bij de kerk.

Wees welkom aan de Laene

Deze oefenwedstrijd biedt niet alleen een geweldige kans voor supporters om hun favoriete spelers in actie te zien, maar is zeker ook een mooie ontmoeting voor voetballiefhebbers. Wij zijn er trots op dit evenement mogelijk te maken en kijken uit naar een geweldige wedstrijd vol spannende momenten en sportiviteit.

Foto @Erik Pasman sportfotografie

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan