Nieuws

9 september 2019

Nieuwe website live

Welkom op de vernieuwde website van S.V. Voorwaarts. Het digitale thuis van onze mooie omnivereniging was toe aan een opknapbeurt en daar is, zoals je kan zien, de afgelopen maanden hard aan gewerkt.

Na een lange periode waarin Paul Overmars de rol van webmaster bekleedde, gaf hij enige tijd geleden aan dat hij fijn zou vinden om het stokje door te geven aan een opvolger. Op die vraag is gehoor geven en door middel van een compleet webteam is de nieuwe website gerealiseerd. Via deze weg willen we Paul dan ook hartelijk bedanken voor zijn inzet in alle jaren!

De nieuwe site!

Begin 2019 is gestart met de voorbereidingen en na een stroeve start kwam het proces tijdens de zomermaanden in een stroomversnelling. Het websitebezoek van de afgelopen maanden werd in eerste instantie geanalyseerd en op basis daarvan is er een ontwerp tot stand gekomen welke informatie op de website hoort te staan. Met de nieuwe website is dan ook geprobeerd een zo overzichtelijk en compact mogelijke site te bouwen die iedereen de informatie kan geven welke ook daadwerkelijke gezocht wordt.

Eigen teampagina’s

Voor alle teams (Handbal, Voetbal, Volleybal) zijn er eigen teampagina’s beschikbaar. Deze teams worden direct aan Sportlink gekoppeld zodat op elke teampagina het eigen programma en competitiestand beschikbaar is. Ook kunnen hier teamfoto’s, verslagen en aanvullende informatie gedeeld worden. Helaas is bij livegang niet van elk team een teamfoto voor handen, maar stuur deze naar het webteam op en het wordt direct gepubliceerd.

Zo veel mogelijk overgezet

Uiteraard is geprobeerd zo veel mogelijk informatie over te zetten en hebben wij geprobeerd alle relevante informatie te behouden. Mocht er onverwachts toch iets ontbreken, laat het dan vooral weten. Ook het melden van eventuele andere fouten horen wij graag. De vereniging is immers erg groot, zo ondervonden wij maar weer eens, dat ook wij iets kunnen vergeten.

Het webteam en haar key users wensen je veel plezier met de nieuwe website!

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan