Nieuws

30 januari 2020

Weer een stap verder

Op 23 januari jl. ondertekenden Kick Scholten als algemeen voorzitter van Voorwaarts en Dick Laverman, voorzitter Domein Ondersteuning, de nieuwe statuten op het kantoor van notaris Marck Slaghekke in Twello. Het werken vanuit domeinen is daarmee een feit geworden en daarmee zijn we weer een stap verder – Voorwaarts – in de professionalisering van onze club.


V.l.n.r. Kick Scholten, Dick Laverman en Marck Slaghekke

Om de vereniging omnibreed te kunnen aansturen, vereist dit een andere organisatiestructuur. Een groep leden zat ruim anderhalf jaar geleden bij elkaar in de Vier Seizoenen om daartoe een eerste aanzet te maken. Na de nodige maanden van voorbereiding hebben we het nieuwe organogram in de Algemene Ledenvergadering toegelicht en vast kunnen stellen. Om e.e.a. te formaliseren zijn de statuten bijgewerkt en ondertekend.

Voorwaarts Twello is op dit moment als volgt georganiseerd: bekijk de pagina Algemeen Bestuur en onze centrale commissies. Wil je hierover meer weten, spreek dan gerust iemand van het Algemeen Bestuur aan om je hier meer over te vertellen.

Ook zijn we nog op zoek naar extra vrijwilligers, zowel in het Algemeen Bestuur als in de verschillende commissies. Hét moment om in te stappen en verder te bouwen aan onze mooie vereniging die zowel sportief als op organisatorisch vlak volop in beweging is.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan