Nieuws

15 januari 2022

Corona update: sporten in clubverband weer mogelijk

Velen van jullie hebben ongetwijfeld de persconferentie van gisteravond gevolgd. Hierin werden enkele versoepelingen aangekondigd waar iedereen zo naar verlangde. Er is o.a. weer meer mogelijk als het gaat om sporten in clubverband zowel voor de jeugd en als volwassenen. Dat is toch geweldig nieuws!

Vanaf nu kan iedereen weer trainen, zowel binnen als buiten. Ook onderlinge wedstrijden in clubverband zijn toegestaan. Helaas is publiek nog niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Bij de binnensport is het tonen van de coronatoegangsbewijs vanaf 18 jaar verplicht. De kantines zullen nog even dicht moeten blijven. Hoe het gaat met het hervatten van de competities is nog niet bekend. Hiervoor moeten we de berichtgeving van de verschillende bonden afwachten. Zodra we meer weten volgt nadere informatie.

We zullen nog even vol moeten houden met elkaar, daarom vragen we nogmaals jullie begrip en medewerking als het gaat om de coronaregels. Deze vind je terug in het coronaprotocol. Voor de overige zaken verwijzen wij je door naar de praktische informatie die gedeeld wordt door je afdeling. Denk hierbij aan trainingstijden/lesrooster enz.

Hopelijk gaan we nu alleen nog maar de goede kant op! We wensen iedereen weer veel (sport) plezier met het hervatten van de trainingen.
Bestuur | SV Voorwaarts

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan