Nieuws

5 november 2021

Corona update: CTB-controle uitgebreid

Afgelopen week heeft de overheid nieuwe coronamaatregelen afgekondigd om de snel oplopende besmettingscijfers naar beneden te brengen. Helaas betekent dit vanaf 6 november 2021 ook weer het nodige voor de amateursport en onze vereniging.

Buitensport

De dag na de persconferentie heeft het kabinet e.e.a. herzien. Een CTB controle aan de poort van ons complex aan de Laene is gelukkig niet nodig. Voor binnenruimten geldt echter wél de verplichting om een coronabewijs (de QR code of een negatieve testuitslag) te laten zien. Wil je plaatsnemen in de kantine dan zullen personen boven de 18 jaar gevraagd worden een coronabewijs te tonen, zoals we ook afgelopen weken deden. Afhalen is nog steeds mogelijk zonder QR-code.

Binnensport

Daarnaast is voor toegang tot binnensport accommodaties vanaf 6 november ook een CTB controle verplicht. Op dit moment zijn we met de Gemeente/de Koepel in overleg hoe we de coronacheck bij de sportzalen praktisch gaan uitvoeren. Het kan dus zijn dat je dit weekend nog niet meteen gecontroleerd wordt bij een bezoek aan de sporthal of het spelen van een wedstrijd. Maar wees voorbereid! Maak je gebruik van het sportcafé van Sporthal Jachtlust dan dien je het coronabewijs in elk geval wel te tonen.

Samen kunnen we dit

Wij pakken als sportvereniging vanzelfsprekend onze verantwoordelijkheid om het coronavirus terug te dringen en proberen de maatregelen altijd zo strikt mogelijk na te leven. Echter, in een tijd waarin vrijwilligers sowieso al schaars zijn, is het bijna een onmogelijke opgave om dit te organiseren. We vragen hierbij dan ook nogmaals nadrukkelijk om jullie hulp.
Meld je hier aan voor een coronadienst

 

Ga naar het coronaprotocol van SV Voorwaarts

 

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan