Nieuws

29 november 2021

Corona update: geen trainingen na 17.00 uur

Het aantal besmettingen is nog nooit zo hoog geweest. Daarom kondigde het kabinet op 26 november jl. strengere maatregelen aan om het aantal contactmomenten terug te brengen. Deze zogenoemde avond lockdown raakt onze vereniging ook, vanaf 17.00 uur is het niet meer mogelijk om te sporten zowel binnen als buiten.

Vanuit diverse teams/afdelingen komen er vragen en verzoeken binnen om op een ander moment trainingen te organiseren. Het bestuur vindt het belangrijk om haar leden, die dat willen, zo veel mogelijk te laten sporten, maar wij zijn ook van mening dat een ieders gezondheid voorop staat.

Daarom hebben we als volgt besloten:

  • Tot nader orde zijn alle trainingen na 17.00 uur afgelast, zowel binnen als buiten.
  • We bieden vooralsnog geen alternatieve trainingsmogelijkheden aan vóór 17.00 uur.
  • We wachten het bericht van alle sportbonden af om te vernemen wat zij adviseren t.a.v. de competities en trainingen.
  • Competitie wedstrijden die voor dit weekend gepland staan, kunnen gewoon doorgaan, mits de desbetreffende bond anders besluit.

Na verdere inventarisatie van de wensen van de afdelingen, capaciteit van de velden/zalen en met advies van de bonden zullen we in het weekend van 4/5 december definitief besluiten of we alternatieve trainingsmogelijkheden gaan aanbieden.

Zoals we de hele coronatijd hebben gedaan, nemen we nu ook onze verantwoordelijkheid in het ondersteunen van de maatregelen van de overheid. We zullen dan ook alleen trainingen door laten gaan als het veilig kan. We hopen hierbij op jullie geduld en begrip.

Lees hier het actuele coronaprotocol.

Bestuur S.V. Voorwaarts

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan