Nieuws

23 augustus 2023

Ledenshop Stanno in de lucht

Achter de schermen wordt hard gewerkt om de nieuwe clubkleding bij onze leden te krijgen. Zodra bekend is wanneer de uitlevering is, verneem je zo snel mogelijk meer informatie vanuit je afdeling.

Ledenshop actief

Inmiddels gaan de trainingen weer van start en ben je wellicht toe aan nieuwe trainingskleding of andere sportartikelen. Bestel dan via onze ledenshop. Dit is een online tool waarmee je speciaal geselecteerde items met 15% korting aan kunt schaffen. De shop is onderdeel van de kledingovereenkomst die wij hebben gesloten met Stanno (Deventrade) via Buitink Sport2000.

Hoe werkt het?

Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’. De artikelen zijn te personaliseren met een clublogo, initialen, nummers en naam. Je kunt natuurlijk ook bestellen in de winkel bij Buitink Sport2000 aan de Marktstraat in Twello. De medewerkers adviseren je graag.

De aankopen die je in de ledenshop doet, leveren direct voordeel voor Voorwaarts op. Iedere bestelling draagt bij aan de sponsorbijdrage die wij van de leverancier ontvangen. Zo maak je met een aankoop in de ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor de club!

Bestel hier

Voor iedere sport is er een aparte link.
Vanaf heden is het mogelijk om je bestelling te plaatsen.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan